niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nikt nam nie wierzył

Karolcia, one nie podawały żadnych danych, nawet maile miały specjalnie pozakładane. po IP doszli i do domu poleconym przyszły wezwania, chwila strachu, ale w końcu dali sobie spokój. Także wyluzuj i nie płać :)
BĘDZIE DOBRZE !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nikt nam nie wierzył

ja dałam mój prawdziwy e-mail..

kurcze jak mi poleconym przyślą to rodzice się wkurzą jeszcze nic nie wiedzą.. mam zamiar dopiero im o tym mówić..

Widzę ,że obywatel jes uzdolniony muzykalnie,kilka dni temu proponował jakiejs dziewczyniei naukę gry na flecie,teraz na gitarze.:-)

http://www.youtube.com/watch?v=utSiPBuy_r8

Kasia..

dla hejtera 'garfield' coś z konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej

Rozdział II

WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA

ZASADY OGÓLNE:

Art. 30.

Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych.

Art. 31.

Wolność człowieka podlega ochronie prawnej.

Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje.

Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.

Art. 32.

Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.

Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

Art. 33.

Kobieta i mężczyzna w Rzeczypospolitej Polskiej mają równe prawa w życiu rodzinnym, politycznym, społecznym i gospodarczym.

Kobieta i mężczyzna mają w szczególności równe prawo do kształcenia, zatrudnienia i awansów, do jednakowego wynagradzania za pracę jednakowej wartości, do zabezpieczenia społecznego oraz do zajmowania stanowisk, pełnienia funkcji oraz uzyskiwania godności publicznych i odznaczeń.

Art. 34.

Obywatelstwo polskie nabywa się przez urodzenie z rodziców będących obywatelami polskimi. Inne przypadki nabycia obywatelstwa polskiego określa ustawa. http://www.youtube.com/watch?v=O86SKdYsWrg&feature=player_embedded#!

PS: Za Zmuszanie Można Ci Sprawę Zrobić. Hahaha Same Farmazony, KMP Łomża

rudy błazen z druhem

ja im to mówię od dawna ale oni nie i swoje :)

tak tez można, powdzonka życzę :)

Dziękuję wszystkim :) :*

zezowaty...

Kasia..

konowała henia !

barbara obciągara

Z przyjemnością informuję, że również w tym roku istnieje możliwość przekazania 1% swojego podatku dla pokrzywdzonych przez los fretek.

Podobnie jak w zeszłym roku, Stowarzyszenie Przyjaciół Fretek nawiązało współpracę z Fundacją Viva! – Akcja dla Zwierząt, która ma status Organizacji Pożytku Publicznego uprawnionej do otrzymywania pieniędzy z podatków. 1% podatku przekazany na konto Vivy z dopiskiem „DLA FRETEK” będzie przeznaczony na pomoc fretkom w potrzebie.

W zeszłym roku udało nam się w ten sposób uzbierać 9596,73PLN, które przeznaczyliśmy na leczenie naszych futrzaków.

Jeśli wypełniasz PIT za pomocą programu, to w odpowiednim miejscu trzeba wybrać OPP:
"FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT - VIVA!"
Numer KRS: 0000135274
z dopiskiem (cel szczegółowy): DLA FRETEK

Poniżej znajdziesz wskazówki co zrobić, jeśli wypełniasz PIT ręcznie.
W części "WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP)"
W polu "KRS" wpisujemy 0000135274
W polu "Wnioskowana kwota" - kwotę, którą chcemy przekazać, czyli nie więcej niż 1% podatku należnego.

W części "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE"
W polu "Cel szczegółowy 1%" wpisujemy "DLA FRETEK".

Opcjonalnie można zaznaczyć pole "Wyrażam zgodę", wówczas Urząd Skarbowy przekaże informacje: imię, nazwisko i adres osoby przekazującej swój 1% oraz kwotę. Ostatnie pole tej części można zostawić puste.

Szczegółowe informacje o tym, jak przekazać swój 1% na konto Fundacji Viva można znaleźć również tu:

http://www.1procent.viva.org.pl/.

Nie zapomnij o dopisku „DLA FRETEK”!

Zebrane pieniądze zostaną całości przeznaczone na działania statutowe naszego stowarzyszenia, czyli przede wszystkim ratowanie i leczenie niechcianych fretek.

Fundacji Viva serdecznie dziękujemy za wspieranie naszego Stowarzyszenia.

http://fretek.org/jeden-procent

Ja bym chciała podziękować w imieniu swoim oraz wszystkich, którzy w ubiegłym roku przekazali swój jeden procent na fretki. Dzięki takim ludziom wiele fretek miało większe szanse na normalne życie.
Oto Kleo gdy trafiła do SPF:
https://lh3.googleusercontent.com/-XuGXOI6tDVk/Tagut2mPQOI/AAAAAAAAHcQ/sYTgeC0jIxY/s720/P1060160.JPG
A tak Kleo wyglądała po kilku miesiącach:
https://lh3.googleusercontent.com/-kHHg_tOh_Es/Tagw9Dp-dMI/AAAAAAAAHlE/FH_ocQ-TpXU/s512/P1070913%2525281%252529.JPG

jak dobry lokal, to polecam Kufelka albo Sawane

Ale mógł powiedzieć że nie zbiera tylko na dzieciaki ale też dla narkomanów :(

Malllaaaa po pierwsze o jedno 0 za duzo wyliczylas, a po drugie nawet jak Ci sie zwroci po roku jazdy OK moze i tak, ale jak masz zalazona sekwencyjny gaz to niestety kilka km na zimnym silniku przejezdzasz na benzynie :) Ja mam 1.4 i wyliczylam, zeby mi sie koszt zalozenia gazu zwrocil to musze conajmniej 3 lata jezdzic, wiec nie wiem jak Ci to wyszlo tyle, ze ja musze miec juz gaz sekwencyjny :)

Legendarny Obywatelu, nei mma pojęcia czy mnie wkręcasz czy może nie ale możesz jakoś udowodnić, że faktycznie potrafisz grać i nauczać?
Podaj mi swój mail to się odezwę bo nie chce mi się dyskutować gdy setka innych ludzi czyta, która nie ma nic do dania żeby pomóc.

rudy błazen z druhem

Angelika podaj jakis kontakt do siebie, może się dogadamy. ja dojeżdżam do O-ki codziennie.

LO mówi prawdę ! , On umie grać, ale na nerwach

wie ktos moze co sie stalo w szkole podstawowej nr 9 ?

rudy błazen z druhem

poczekajmy jeszcze trochę, a na wiosnę polscy farmerzy znowu będą spacerować ze swoimi pupilkami środkiem drogi, wyjeżdżać niesprawnym technicznie, nieoświetlonym ciągnikiem z ubłoconymi kołami i dodawać gazu na asfalcie, by koła były czyste, a i krowa jak nawali na środku drogi, to też nikogo to nie obchodzi - święte krowy

osz Ty;-)to ja się tak nie bawię;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org