Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lękajcie się! |
a jeszcze w innym miejscu oprócz tej ulicy? tam nic ciekawego nie mają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lękajcie się! |
nie ja właśnie nic nie czytałam żadnego regulaminu. Podałam mój prawdziwy e-mail ale dane nie. I przesłali mi właśnie e-maila ze mam zapłacić 94,80 zł w ciągu trzech dni bo inaczej wkroczy to na drogę sądową... Szczerze mówiąc jestem trochę przestraszona i nie wiem co robić....
|
|
czarna_mamba1212 a one podały swoje dane ? do tej drugiej nic nie przysyłały, żeby zapłaciła ? ?
|
|
POLECAM SIEBIE Kasia..
|
|
Popatrzcie w jakich warunkach przychodzą na świat szczenięta w pseudohodowlach http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91455,10910569,52_psy_w_nielegalnej_hodowli__DRASTYCZNE_ZDJECIA_.html http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/51,91455,10910569.html?i=3 Mam nadzieje że z biegiem czasu obowiązywania nowej ustawy jedna po drugiej zostaną zlikwidowane pseudo hodowle
|
|
Nic nie bedzie ;). Nie plac i sie nie przejmuj ;)
|
|
wezwanie do zaplaty na maila to pokazanie swojej bezradnosci. nic ci nie zrobia nie panikuj dziewczyno Kasia..
|
|
|
Niczego sie nie boj :P. Przyjdzie pare mailów i przestana ;). Tak samo mialem ;). Bez obaw
|
|
To zapłać połowę.
|
|
prawie żaden z banków które wymieniliście nie ma tak dobrej ofert jak Alior Bank. PS: Faktów Nie Oszukasz, Prędzej W Nie Uwierzysz. Dla Faktów od Faktów Kamil Durczok ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Trochę się uspokoiłam :) jak dostałam tego maila to czytałam go chyba 10 razy i byłam w szoku.. ale teraz jak czytam o tym w necie to nie tylko mi się takie coś stało.. Chciałam do nich napisać coś o tym że ja nic nie pobierałam coś w tym tylu ale chyba nic nie będę pisała :)
|
|
ha jak nei zaplacisz to pare tysiencow kary
|
|
Nic nie pisz :P. Nie ma strachu :P
|
|
_maly_ sądzę, że jak zapłacę połowę to będą do mnie pisać żebym zapłaciła resztę...
|
|
sakosxd miałeś taką sytuację ? kiedy?
|
|
po co korzystać z takiej strony ? bez tego nie da rady obejść karolcia ;P ? coś Ty pobierała xD hehe
|
|
Żartowałem,nic nie płać.
|
|
W Lomży niestety nie ma ośrodka lub kogoś z prawdziwego zdarzenia kto mógłby wyszkolić Owczarka Niemieckiego. Są za to w naszym regionie hodowle Owczarka Niemieckiego, popytaj u nich może coś poradzą. poczytaj tu: http://www.zkwp.bialystok.pl/hodowle.owczarki.html linki do stron hodowli Owczarka Niemieckiego w Łomży i okolicach www: euro-owczarki.ovh.org www.zujsciapisy.pl www.zdrozdapiaskow.pl
|
|
Weście kurcze ja nie pamiętam już ale to z miesiąc temu już było ;p ja chyba przed sprawdzianem z jakiegoś przedmiotu byłam i chciałam jakieś ćwiczenia czy coś porobić i tak o weszłam :d ale zarejestrowałam się bo patrze, że za free to oki co nie ? ;p ale nic nie pobierałam i dopiero dziś ten e-mail :)
|
|
wytłumacz zaistniałą sytuację, myślę ze nie będzie problemu, powiedz ze w wała robią ludzi i styka :))
|
|
moi rodzice są starego rocznika i oni w ogóle nie wierzą w internet i wgl ;p rachunków nie ma co przez neta wysyłać bo mama boi eis ze nie dojdzie i woli iść na miasto i zapłacić sama :)
|
|
czas aby się przyzwyczaili, nie prawdaż :P ? hihiih
|
|
Dzięki Wszystkim za odzew.... przejadę się do Giełczyna i porozmawiam z Właścicielem Pozdrawiam Wszystkich :)
|
|
Masz jeszcze kocura?
|
|
OBYWATELU MAM STOPIEN WYŻSZEJ SZKOŁY MUZYCZNEJ, GRAM W CAŁEJ EUROPIE KONCERTY I NIE TYLKO UDZIELAM NAUKI GRY NA FLECIE
|
|
fakty dokonane najbardziej przemawiają hehe :)
|
|
hehehe
|
|
heh ;p poczekam na starszego brata aż z pracy przyjdzie pokażę mu i zobaczę co on o tym sadzi i może wtedy :)
|
|
dno !
|
|
slyszalam ze podobno w piatnicy facet szkoli prywatnie ale gdzie to nie wiem podobno mieszka gdzies koło jakiejs fryzjerki . Kasia..
|
|
TAK ALE TWÓJ POST NIC NIE WNOSI DO TEGO TEMATU I TO NIE OZNACZA ŻE NIE JESTEM MUZYKIEM, I ZDZIWIŁYBYŚ SIĘ ALE UDZIELAM LEKCJI GRY NA GITARZE ![]() urbi et orbi !
|
|
Barbaro umieść jakiś link, żebyśmy i my mogli przeczytać.
|
|
Tak myślę oddać ten jeden procent dziecku, które wymaga pomocy. Forumowicze robimy akcje!!!! wskazujemy konkretną osobę i przekazujemy dla niej jeden procent naszego podatku. Bo nie ma to jak uśmiech na twarzy dziecka. Razem możemy komuś pomóc. Więc wybierzmy komu jest taka pomoc potrzebna i do dzieła!!!! Kasia..
|
|
zezuś nie przeginaj :):) Robciu jak ma rację i tak dobrze zna tamte tereny to powinien sie załozyć . Ale od jakiegos czasu jego ulubionym zajęciem na forum stało sie podpuszczanie inych i wprowadzanie w błąd . Tylko że tym razem mu nie wyszło bo trafił na twardego gościa :):) STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |