Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najgorsze państwo PiSlamskie |
Pomysł z kanapkami wydaje się dobry. Grunt, żeby to było świeże no i szeroki wybór produktów. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najgorsze państwo PiSlamskie |
takie cos to juz ktos wymyslił. w subwayu
|
|
Jest dużo małych kudłaczy :)
|
|
ewelina - nie bierz poważnie postów moruska678 Poczytaj jej wcześniejsze wypowiedzi chyba przy "zginął piesek" . Najpierw zginął jej ratlerek, zaraz się znalazł, teraz chciałaby jakiegoś wziąśc, ona nie wie na czym stoi :(
|
|
przepraszam, pomyliłam się, morusek wypowiadała się przy 'zagubiony ratlerek"
|
|
a około 20 mb ?
|
|
dokładnie subway, chyba kolega w Białymstoku był i się zachwycił, ale subwey to wielka marka, ale zeby otworzyc ich lokal w postaci franchyzny trzeba miec wkład własny w wysokości ok. miliona zł. Wiem bo interesowałem się otwarciem tego w Łomży ale za taką kasę na taką wioche nie warto ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Super makijaż robi Marta Dąbkowska na długiej. Malowałam się o godzinie 9 i trzymal się do końca wesela. Szczerze polecam
|
|
Dla mnie super i bardzo trwałe makijaże robi p. Ania w salonie Laura na Mazowieckiej. Wiem też że ta sama kosmetyczka maluje w Piątnicy też w salonie Laura. Naprawde ładnie i bez kosmicznych cen :)
|
|
W jakim banku najlepiej założyć konto?
|
|
do którego najbliżej masz
|
|
Jak w temacie mam pytanie, czy jeśli jestem zarejestrowany w powiatowym urzędzie pracy jako osoba bezrobotna bez prawa do zasiłku, to czy jestem osobą ubezpieczoną ??? Jeśli tak to przez jaki okres czasu ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |