Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Franciszek całuje ofiarę księżej pedofilii! |
przypomniało mi się, chciałbym dentystę uzbrojonego w podtlenek azotu albo dającego znieczulenia komputerowe THE WAND ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Franciszek całuje ofiarę księżej pedofilii! |
daj spokój, niech się dziewczyna wypowie
|
|
wałaśnie!@
|
|
nawet nie próbuj czegokolwiek otwierać
|
|
a co za małpa tu przyszła?
|
|
Osoba weryfikująca ogłoszenia ma w głębokim poważaniu nową ustawę. Jego chyba obejmuje zapis o pośrednictwie w sprzedaży? Tak jak właścicieli/zarządców targowisk, którzy również mogą być ukarani za zezwolenie na handel psami. Dla mnie jest współwinny mnożeniu kundli i zasilaniu szeregów schroniska. Obecna sytuacja była do przewidzenia - nawet najlepsza ustawa nic nie zmieni dopóki nie zaczniemy od pracy u podstaw, czyli zmiany świadomości. Kundle nadal będą rozmnażane, takie cudaki będą na nich zarabiać, co się nie sprzeda to się utopi. To takie ludzkie.
|
|
A kto Ci zapłaci za warzywa?, ja nie:)
|
|
Według mnie restauracja pizzeria włoska ale nie "włoska" jak cztery pory, gruby benek da grasso i te inne pseudo lokale. Szczerze mówiąc to jest jedna wielka kupa a do oryginału ma bardzo daleko no chyba że nazwy mają włoskie jeśli napiszą poprawnie. Ostatnio czytałem w menu pizza "mrgerita" a pisze się margherita taka chała od razu na starcie. Lepiej już napisać pizza Małgorzata, a no kuźwa jeszcze ten makaron odgrzewany w 4 pory nie wiem jak taka kluchę można jeść podobno to jest al dente ale raczej przyklejająca się do zęba haha
|
|
napiszę tak .... MASAKRA !!!!!!! jak by innych problemów nie było ?? STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |