Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale tuzy pisu pchają się do koryta UE. A jeszcze parę dni temu UE to eurokołchoz, zgnizlizna.... |
ajzynbaniok hahahha/// chłopcze dowartościowuj się w necie nadał bo w realu nie dosłyszysz poklasku")))) green zielono oka wciąsz szukam zi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale tuzy pisu pchają się do koryta UE. A jeszcze parę dni temu UE to eurokołchoz, zgnizlizna.... |
ajzynbaniok hahahahah.. masz 70 że twierdzisz że jestem "młody pelikan " kolejna osoba idiotę z siebie robi:)))))))
|
|
Re: Ale tuzy pisu pchają się do koryta UE. A jeszcze parę dni temu UE to eurokołchoz, zgnizlizna.... |
Legendarny_Obywatel "MOŻE CI WYSTARCZAJĄCO NAROBIĆ KŁOPOTÓW ZA TE OSZCZERSTWA UWAŻAJ' masz racje jeśli ktoś by przez debilne posty miał moje na realne życie wpływ to bym pokazał gdzie ich miejsce:)))
|
|
mama Owika Elazyana napisał Mi wiadomośc na e-mail, dziewczyno lepiej przyznaj się tu i teraz co to za sprawa , bo nie chcę mieć nieprzyjemności z Tobą bo i tak administracja dojdzie po Twoim adresie IP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |