Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A może coś dla odmiany... |
Hmm za Cienki jesteś żeby mówić mi co mogę a co nie, przekonałem się o tym w momencie jak łatwo dajesz się sprowokować Andy C Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A może coś dla odmiany... |
oj tam zezowate sczescie...reszte se powstawiam oprocz tego....wyskocze nia miasto z magnetofonem na kasety i wrzyce kazika *dziewczyna bez zeba na przedzie* na fulla i bede zeby szczerzyc do ludzi :P
|
|
debi40 a ten pierwszy to piesek czy suczka bo jak jeden będzie biegał po chałupie też będzie git. Moje psiaki mają budę ocieplaną i lubią być na zewnątrz ale w chałupie będzie weselej z takim kudłatym :-)) rudy błazen z druhem
|
|
najlepszy: Głuszkowski :)
|
|
_mały_ dobranoc.. jak masz chęć być jutro w PUP-ie nad ranem to daj znać, bo nie wiem czy czekać, pa :*
|
|
Piesek z kręconą sierścią to pies.Wysokością do kolana,waży ok. 20 kg.Ma 4 lata.
|
|
Po niedzieli mają ciepłą grochówkę z wkładką dawać dla oczekujących. A rejestrować będą dopiero od 10 żeby ranne kolejki zlikwidować.
|
|
czekaj,paa
|
|
Andy C no niestety prawda boli ale ucz się ucz może coś wydumasz w końcu. Nie łykaj wszystkiego co jest napisane jak młody pelikan to jest tylko Internet . "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ja wiem ze robią ogólnie alergiczne ale nie wiem czy na leki.. ja zapisałam się tez właśnie na luty ;p na ul. Wyszyńskiego 10 można pójść i się zapisać tylko potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego ale to już na wizytę ;)
|
|
To straszne
|
|
Jedno mnie dziwi, dlaczego nie mówili w telewizji że samolot prezydencki co ostatnio leciał do i z chin , lądował kilka razy w ROSJI!!!!CO JEST GRANE. Był o tym artykuł na nizależna.pl Kasia..
|
|
Słyszałaś/eś o prawie Godwina? Nie? http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina :)
|
|
Dolewali benzyny tańszej. ***** ***
|
|
Panie ze schroniska? Pamiętaja Remika? 7 lat temu wziety ze schroniska "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
zobacz jeszcze tutaj : http://pl-pl.facebook.com/pages/Mikropsy-do-adopcji/167056143331434
|
|
img]http://img.hopaj.pl/images/3/0/30f0fae5b417fe80ea06ed84c9ec90b8.gif rudy błazen z druhem
|
|
z tym prokuratorem to przegięcie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
haha prezes4 dobrze mówisz ;)
|
|
Kodeks karny: Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=LgYV2yW8mww
|
|
w takim barze wszystko jest juz nakrojone , wędliny , miesa , warzywa , sosy i wystawione na ladzie. Przychodzi klient i mówi co chce i płaci proste jak drut. ***** ***
|
|
a to wszystko leży na ladzie od rana i kiśnie a klient wieczorem dostaje kanapkę ze śliską wędliną i przyschniętym ogórkiem :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |