Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żyć w PiSlamskiej izolacji |
_maly_ póki co nie zaglądaj na moje wątki :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żyć w PiSlamskiej izolacji |
sklepu z dopalaczami , takiego 24h , no i może jeszcze z bronią
|
|
A prezio na to jak na lato była wigilia ( kiełbasa wyborcza) wiec morda :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
:*
|
|
przy ks janusza 7 obok justy policja oddala strzał do uciekajacego poszukiwanego listem gonczym około 11-12 godziny tyle wiem bo mieszkam obok
|
|
szkoda, że tam nie dają ipadów....
|
|
Jak kogoś interesuje to może zajrzeć na konkurencyjne łomżyńskie forum którego nazwa zaczyna się od my...... I LO w porównaniu do poprzedniego roku zyskało minimalną liczbę punktów rankingowych , więc to nie spadek jakości nauczania tylko po prostu znaczące umocnienie się innych szkół , które poprawiły znacznie swoją pozycję.
|
|
W schronisku byłam już dość dawno,ale widziałam tam małe pieski,czasami zdjęcia są na nk (na profilu schroniska arka).debi40 na pewno będzie wiedzieć,jak jest obecnie.
|
|
blabla this is POLSKA !!! morda psy i pokłon szlachcie na mej ziemi
|
|
:D dobre ;)
|
|
hy
|
|
sklepu z oryginalnym ciuchami (nie radzę otwierać bo się w Łomży nie utrzyma) gdzie masz w Łomży ubiór originale jak wszędzie są tandetne świecówki?
|
|
jak ktoś ma ochotę to niech sie zastanowi nad otwarciem takiego punktu gdzie będzie można kupić sobie rozne kanapki. Cena jedna na dowlną kanapkę. Kanapki robi się na miejscu wedlug proponowanej recpetury jak ktos nie ma własnej ulubionej lub według zamówienia klienta. Oczywiście wszystko na oczaach klienta. Można do tego dodac napoje herbate , kawę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
MAŁO COŚ ZARABIACIE,JA U NICH SPRZATAM KIBLE I MAM 2KOLA NA REKE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |