Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kacza łapówka dla księdza..?! |
Czas zrobi swoje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kacza łapówka dla księdza..?! |
Wydaje mi się że nie dostałam do przeczytania regulaminu. Czyli odpowiedzialność, kopiowanie i reklama, tak? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Samolotem.
|
|
niby tak,
|
|
A czy może się wypowiedzieć tu któryś z administratorów tego forum?
|
|
Autor: Jerzy K. Kmicic (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-01-12 13:53 Potężna Niebios Królowo i Pani Aniołów, Ty, która otrzymałaś od Boga posłannictwo i władzę, by zetrzeć głowę szatana - prosimy Cię pokornie: rozkaż hufcom anielskim, aby ścigały szatanów, stłumiły ich zuchwałość, a zwalczając ich wszędzie, strąciły do piekła. Święci Aniołowie i Archaniołowie, brońcie nas i strzeżcie nas. Amen. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Jurek ulituj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie to forum i nie o tym temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ja jestem administratorem tego forum :):) O co chcesz zapytać chłopczyku?
|
|
Na brak znajomości przepisów ruchu i najlepsze na świecie skrzyżowania nie pomogą.
|
|
Skoro administrator forum nie jest w stanie wskazać regulaminu przyjmuję że takiego regulaminu to forum nie posiada. Naprawdę będę bardzo wdzięczny za pomoc w uzyskaniu informacji a nie wypisywanie infantylnych wypowiedzi.
|
|
Autor: Michalski (---.182.27.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 09-01-12 23:16 wiec kto pierwszy ten lepszy jak w rosji tak proste skrzyżowanie a tak trudne miało być bezkolizyjne a jest więcej kolizji niż ustawa przewiduje ale blacharz i rakiernik tesz muszą rzyć wystarczy spojrzeć i pomyślec Michalski //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// No tak :) Wystarczy przeczytać i wszystko wiadomo:):):) rudy błazen z druhem
|
|
Nie wiem o co ci biego. Do skrętu w lewo masz jeden pas, potem do zjazd masz dwa środkowy i prawy. Mówiąc o lewym miałem na myśli środkowy. Wtedy blokują prawy i wychodzi korek. Po skręcie w lewo do zjazdu ustawiasz się na środkowy lub prawy Jesteś z tych co nie mają pojęcia.
|
|
Podstawowym regulaminem każdego forum jest kultura wypowiedzi :) A tego to raczej chyba nie trzeba szczególowo opisywać :):) Podstawą tego forum jest wolność wypowiedzi i przekazywania myśli:) A tego to chyba raczej też nie trzeba szczegółowo opisywać :):) Czyli krótko mówiąc :) Piszemy co chcemy i jak chcemy i nikomu nic do tego!!! A komu się to nie podoba nie musi tu wchodzić !!! Różnego rodzaju for w necie są setki tysięcy każdy może wybrać sobie takie jakie jemu odpowiada!!!
|
|
Figa:)?:) Wszyscy go nam zazdroszczą :) Bo to jest nasze łomżyńskie forum :):) Drugiego takiego nie ma na całym świecie!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
I przedewszystkim po skręcie w lewo te dwa pasy są wolne bo wczęsniej tam było zielone czyli opuścili te dwa pasy.
|
|
mówiąc o lewym, , a jak miałeś na myśli środkowy, to tam jest nie tak,pewnie myślisz o tym co się zjeżdża do Kauflandu?
|
|
Doguje po ichniemu :):) Anatol M.
|
|
Niech inni zazdroszczą:)
|
|
... pułkownik zastrzelił się i żyje, to co ślepakami strzelał czy spudłował bo nie uczęszczał na strzelnicę ? i po co komu ta pokazówka ?
|
|
Komuna coraz wieksza planuje wziąść białe pałki i ich spałować za to że strajkują !! Tak by zrobił Rząd Pana Donalda. rudy błazen z druhem
|
|
Wiem że jest codziennie autobus z suwałk do Wrocławia przez warszawę i Łódź o 23:55 z stanowiska 13 Łomża
|
|
szczał z przystawienia ? taki rozrzut ?
|
|
?
|