poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Most Drozdowski

"starzaki" - jaka swietna strona :) łza sie w oku kreci - pani łyżeczka. latajacy zając, i ten chłopczyk co leciał na smoku...eh...no wzruszyłam się...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Most Drozdowski

Jak zwykle.... 2/3 o Ptysiu....

Nasza

Ja to wam zazdroszcze jestescie już dorośli i macie co powspominać:D

bo przeczytał twoje posty!!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

achas Szkoda

tak dała flaszke w kopercie

szkoda człowieka,nie dziwie się ja też mam nieraz tak że mnie szlak trafi ... =/

Kto z Was pamięta Jacka, Agatkę, Balbinę i Ptysia?

jaki Marcin, nazywał się Wojtek i był spoko gościem, szkoda człowieka qrde, miał żonę i syna :(((((

Sprawdzasz nasz wiek?
A Gucio i Cezar orazi Pan Cerowany?
Za to tej bajki z obrazka powyżej nie pamiętam. Sądząc z techniki rysowania postaci, mogłem w tym okresie już powoli tracić kontakt z "Dobranocką".

Grupa najłatwiejsza, Niemcy gospodarz ale od kilku lat nie grają jakoś porywająco - no ale to zawsze Niemcy i będą u siebie, ale lepiej z nimi niż z Brazylią, Argentyną, Francją, Anglią...... Kostaryka i Ekwador to nie są słabe drużyny ale i nie mocne, typowi przeciętniacy i z nimi powinniśmy sobie poradzić, no i grają w miarę tylko u siebie a z Ameryki do Europy daleko to i gra nie będzie tak jak w domu, no i kibice nasi będą w większości napewno, więc myśle, że dzięki Janasowi i zachowaniu przez piłkarzy pokory do przeciwników awansujemy bez problemów. Do boju Polskoooooo!!!!:D

Damiano

Nasza

Gloria!!!
Będzie chwila spokoju!!!

Nasza

Zabawa jest taka, że tak naprawdę kreacjoniści też mogą mieć rację....

...Bóg mógł stworzyć cały świat nawet wczoraj - od razu z wszystkimi kośćmi dinozaurów, domami, cywilizacją, historią, pamięcią, wspomieniami.... czemu nie....? :)

....a jeśli mówisz że nauka wszystko potrafi wytłumaczyć, to powiedz jak wytłumaczy to:
"Do prowincji Bara w południowym Nepalu pielgrzymuje tysiące ludzi, aby zobaczyć 'nowego Buddę'.
Pielgrzymi mówią tak o 15-letnim chłopcu Ram Bomjonie, który od sześciu miesięcy siedzi pod drzewem Bodhi, oddaje się medytacji, nic nie je i nie pije."
Żródło: BBC
http://www.bbc.co.uk/polish/ciekawostki/story/2005/11/051121_budda.shtml

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Kefas, nie: kiedy, tylko: który raz... :)))

szamac wspominales cos kiedys o kim po nazwisku
wiec ja cie informuje
ze ten niejaki cwel to moze ci dupe przedziurwaic
juz niedlugo

pozdro white nation

przycisk czat nie działa ;]
[ o tak tam na górze :) ]

ja nie będę popdać w hura optymizm, że mamy takich rywali. do mundialu jest jeszcze trochę czasu. wszystko okaże się w praniu na boiskach w Niemczech w czerwcu 2006

a z jakich stron mogę ściągnąć te różne programy???

Ja dałbym spokój grupie. Muszą grać dobrze, najlepiej jak potrafią. Jadą na mistrzostwa czyli po Mistrza a ne wygrać jeden mecz i być bohaterami, tylko czyimi...

Po naszych drogach i tak śmiga pełno wariatów i akurat to czy są drzewa czy ich nie ma najmniej ich obchodzi stają się one kłopotem dla kogoś kto musi uciekać z ulicy przed takim wariatem i niestety czasami zatrzymać się na drzewie.

Dla mnie drzewa przy drogach i głebokie rowy powinne być zlikwidowane

pozdro

czesc.
w IST jest hub dc++ osiedlowy, tylko zalezy na jakiej ulicy mieszkasz, z tego co wiem teraz podłączają górke zawadzką.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org