Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bartłomiej M. trafił na 3 miechy do aresztu - ajajaj w pisiech trwoga |
Heniek Miller !!, bardzo dokładny facet i konkret. Robił mebelki do firmy w której pracuję. Adres chyba jak wyżej, ale na pewno na Legionów, gdzieś za piekarnią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bartłomiej M. trafił na 3 miechy do aresztu - ajajaj w pisiech trwoga |
fanka bocianka o tym to ja wiem tylko umnie to nie dziala bo nie moge polonczyc ani wlączyc aplikacji u siebie w telefonie
|
|
Witam! Otóż mam problem z ułożeniem bibliografii do matury ustnej z polaka, a mianowicie z literaturą przedmiotu. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc? Jeżeli będzie trzeba, nawet zapłacę za szczerą pomoc. Pozdrawiam......
|
|
Szukam miłego i profesjonalnego miejsca dla mojego taty. Ma on problemy ze zwyrodnieniami kręgosłupa lędźwiowego oraz szyjnego. Porusza się samodzielnie i właściwie normalnie funkcjonuje, problem stanowią dolegliwości bólowe. Jakieś propozycje? Najlepiej w centralnej Polsce, a jeżeli jest to naprawdę dobre miejsce to może być gdziekolwiek.
|
|
Andy C tak lapie bo pokazuje dane z mojego tel a jak loncze z tym PC co mi pidales strone to sie nie chce polonczyc.
|
|
to ile oni biorą z metra kwadratowego za te malowanie ? szpachlowanie i przecierka w cenie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |