Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontrola mediów w USA i w Polsce |
to dajcie odpowiedz mailem. Na razie nie mam gotowej zagadki, ale juz nad czyms pracuje ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontrola mediów w USA i w Polsce |
No i qpa, dziś o 15.30 znowu wiocha, ciemno jak na jakimś wypizdowiu, śnieg pada, woda wszędzie, piesi łażą jak naćpani, zero widoczności ... a energetycy i rajcowie chyba kończą robotę w południe i mają miasto w dupie ...
|
|
A to gdzie jest ?
|
|
a co zrobicie jak spotkacie kogos takiego na swojej drodze ??
|
|
Bo masz, ptysiek, preselekcję ...
|
|
Malachit, moim zdaniem jest to alejka na ogródkach działkowych w Zawadach. Pozdrowienia. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wbrew pozorom założenie strony nie jest takie trudne. Otwierasz interesującą cię stronę np. w książce, gazecie, zeszycie; nastąpnie bierzesz zwykłą kartkę papieru (możliwie jak najmniejszy format) i kładziesz ją na stronie tak aby zauważalny fragment wystawał poza górną krawędź strony, którą chcesz założyć. Potem zamykasz daną książkę, gazetę lub zeszyt i gotowe ! - masz już założoną stronę. PS. Jakie pytanie, taka odpowiedź.
|
|
maciek i SN4P - ok :)
|
|
SĄD OKRĘGOWY w ŁOMŻY. UL. DWORNA 16
|
|
Skołuj program pajączek, dzięki niemu zrobisz prosto strone
|
|
Kefas Rewelacyjnie :)
|
|
http://miasto.interia.pl/ "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Czuję oddech na plecach więc odpowiadam: bohaterem zagadki Kopytk0 jest Nikodem Franciszek Kossakowski wieloletni dworzanin królewski, cześnik i starosta łomżyński, ostrowski, kolneński i kupiski, pułkownik spod Kircholmu (bitwa w 1605 roku), poseł do tatarskiego chana. Franciszek był dwukrotnie żonaty. Pierwszą jego żoną była Julianna Pacówna, drugą autorka wiersza z jego nagrobka - Zofia Felicja Wołłowiczówna. Zdjęcie jego grobowca z katedry łomżyńskiej: ...a wiersz, który przedstawiłem powyżej znajduje się tuż pod leżącą postacią zmarłego. Kolank0 - jest gdzieś w necie źródło tego tekstu, który wpisałeś powyżej?
|
|
Malachit... :) dawaj miejscóweczki... :) ...jeszcze raz dobranoc! :)
|
|
Antisemitex: jak Ciebie spotkam po gorzale i mnie wqr*** to zobaczysz :D:D:D
|
|
Np. w świetle tej informacji: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1775 (1) ten opis staje się nieaktualny: http://www.lomza.pl/index.php?wiad=750 (2) 1) "W sobotni poranek, za pomocą specjalnego dźwigu, na ratuszowej wieży osadzona została kopuła z iglicą.[...]" 2) "RATUSZ [...]Ratusz, zaprojektowany przez Aleksandra Groffe, został zbudowany w latach 1822 – 1823.[...] fasada jest pięcioosiowa,[...] Początkowo przykrywała ją półkolista kopuła, teraz wieńczy ją żeliwna, ażurowa balustrada."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |