Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS bierze się za swoich aferzystów... dopiero , jak opozycja nagłośni sprawę i nie da się tego ukryć pod dywan. Patrzcie sprawa : fucha chrześniaka wiceszefa PiS w KGHM i nadużycia na 3.2 mil. zł . |
nie zaraz spr a mozna to sciagnac na lapa i z lapa na telefon ?? czy z telefonu wejsc na ta strone ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS bierze się za swoich aferzystów... dopiero , jak opozycja nagłośni sprawę i nie da się tego ukryć pod dywan. Patrzcie sprawa : fucha chrześniaka wiceszefa PiS w KGHM i nadużycia na 3.2 mil. zł . |
to ja też chcę mam telefon HTC HD7
|
|
Re: PiS bierze się za swoich aferzystów... dopiero , jak opozycja nagłośni sprawę i nie da się tego ukryć pod dywan. Patrzcie sprawa : fucha chrześniaka wiceszefa PiS w KGHM i nadużycia na 3.2 mil. zł . |
na lapa i z lapa na telefon.
|
|
Rolnictwo, zreszto nie tylko wszystko w polsce powoli pójdzie w pizdu, u nasz wszystko się robi aby ujebać tych co kolwiek robią maja jakis biznes itp. pojebani ludzie,******** kraj, pojebane rządy. Najlepiej to nic nie robić tylko ***** kraść, tzn. brać przykład z rządzących, nam każą pociskać pasa,podwyżki, podatki ***** a sobie premie noworoczne po kilka tysięcy złotych, co nie którzy nie mają takiego rocznego dochodu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |