Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tak pięknie miało być! |
odezwij sie do mnie 514 522 615
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tak pięknie miało być! |
to jest sklep zooologiczny
|
|
jula 90, przyzwyczaj się, jeśli chcesz w Łomży żyć, a nikt Ci nie nakazał odwiedzać portalu łomżyniaków :)
|
|
spożywczy, ale wszystko stare
|
|
nelle widać że nigdy nie wyjechałeś/aś za granicę. Polska jest znana z pracowitości, chrześcijaństwa(co mnie cieszy), ze złodziejstwa, sprytu, z ŁOMŻY!!!! Jak jakiś Polak/a wyjechał/a za granice to na pewno miał/a kolego/koleżankę z Łomży :D. Taka prawda że Łomżyniacy chwalą się swoim miastem i zawsze wracają do niej w pamięci. Posłuchaj synu, tato ci opowie, jak na Holandii stawiał pierwsze kroki Amsterdam-Breda, pojedynki gangów, na murach graffiti w polonijnym slangu dragi na ulicy, wiara naćpana, oto Holandia jak namalowana. Z rana w niedzielę do Boga polskiego, do świętego Krzysztofa patrona naszego. Smutne urodziny i samotne święta, długie rozmyślania tęsknota przeklęta, Listy z domu pytania te same - wrócę czy zostanę (zostanę) Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój..
|
|
Wolę robić za 1200 Euro niż 1200 zł. Sam mam wielu znajomych z poza miasta i są zaje... lepsi niż niektórzy z miasta. A to dla wszystkich chamów wieśniaków Liody na Patyku http://www.youtube.com/watch?v=thNPEeb085s HAHAHAHAHA nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
właśnie nelly o czym teraz ty napisałeś, bo na pewno o niczym związanym z tematem. Weź dowód i paszport, wyrób sobie kartę ubezpieczeniową w NFZ jeżeli jedziesz dopiero szukać pracy. Jak chcesz więcej wiedzieć to walnij puca.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
@dvw 1:0 dla miasta :D
|
|
Gdzie poszło?
|
|
Popytaj na ul. Polowej 47
|
|
W parafi św.Brunona dzieciaczki mają przebrać się za królów :P o godz 13.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |