Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okradanie trwa. Kolejne afery PISu. |
Znaczy się sprzedają sie ptaszki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okradanie trwa. Kolejne afery PISu. |
dokładnie to excel :D
|
|
o ty pociągiem to obciach i wiocha. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
kupię zelixę 15mg, osobiście w Poznaniu lub pocztą przesyłką z możliwością sprawdzenia zawartości. kontakt olusiak19@wp.pl lub gg 9362118
|
|
lata i sra po półkach i towarze
|
|
tak, a zimą ma tam być LODOWISKO i wypożyczalnia łyżwów i bobslejów ,coby z górki na pazurki można było popier....ć
|
|
No dziwne, często tam kupuję ale nie zauważyłam takich rzeczy
|
|
Cnotkę??? urbi et orbi !
|
|
i o to chodzi przecież urbi et orbi !
|
|
Maruda trafil w sedno :)
|
|
Żadko jestem w polo, a widziałem juz kilka razy tam ptaki
|
|
wku*wiają mnie te odpowiedzi na forum . Każdy kto pisze jakieś głupie teksty myśli że w ten sposób zrobi siebie zajebistego a w rzeczywistości robi z siebie kretyna. Którego tematu się nie czyta to znajdą sie ułomy . urbi et orbi !
|
|
Co sądzicie o tej siłowni? Opłaca się?
|
|
Cześć cześć cześć Łomża wita wieś:)
|
|
tak, opłaca się karnety
|
|
Cześć cześć cześć Łomża to też wieś... Prawda jest taka, że wszyscy siedzimy w tym samym g... BL, BLM, BKL czyli Polska B... Spotkał nas wielki zaszczyt więc pozabijajmy się z powodu kilku literek na tablicach...
|
|
początek wojny stał się faktem :). peugeot (BL) kontra podłomżyńskie blachy (VW) źródło:mylomza urbi et orbi !
|
|
Ja też wyrywałam u Głuszkowskiego. Tego starszego oczywiście. Błyskawicznie i zupełnie bezboleśnie. Płaciłam 100 zł. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Polecam dr.Gołaszewskiego. Świetny specjalista, konkretny i miły.
|
|
Przeczytaj dokładnie opisto jest G...o warte i cieniutkie jak ścierka,wykładziny w łomży to spokojna lub konfort legionów ale takawykładzina co się do czegoś nadaje to od 22, 30 zł w górę i to ma gróbość 0,8cm natomiast to z allegro 1.5mm rudy błazen z druhem
|
|
a co komu ptak przeszkadza i tak się tam nie da kupić nic więcej, co zapakowane☺.
|
|
Mi ostatnio 6 ton przewozil Chojnowski nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
najświeższy drób w mieście...
|
|
mam nadwyżkę vatu. chcę ktoś f-ture?
|
|
Ludzie nie maja serca nawet ptakom nie dają swobodnie latać:( W Polsce od 1. stycznia 2012 r. obowiązuje nowa ustawa o ochronie zwierząt. Rozdział 2. - Zwierzęta domowe Art.9. (...) 2. Zabrania się trzymania zwierząt domowych na uwięzi w sposób stały dłużej niż 12 godzin w ciągu doby lub powodujący u nich uszkodzenie ciała lub cierpienie oraz niezapewniający możliwości niezbędnego ruchu. Długość uwięzi nie może być krótsza niż 3 m.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
poczytaj sobie tych głupot to zrozumiesz. A najlepiej płci przeciwnej zapytaj się czy sztuczny twór zrobi na nich wrażenie;)
|
|
Andy C i tu problem ze nie wykrywa :(
|
|
cie chyba pogieło. W taaaakie święto? Co ty Żyd, czy PO wiec?
|
|
Najlepiej zadzwoń i się zapytaj, bo te rozkłady często są mylne. Zdarzyło mi się też, że przez tel ktoś podał mi błędne informacje i czekałam tyle czasu na autobus, który rzekomo miał jechać.
|
|
|
160 zł za makijaż ? Trochę dużo się Pani ceni jak na Łomżę. To jej cennik, kto chce niech chodzi, nikt nikogo nie zmusza. Idąc jesteśmy przygotowani na wysokie ceny a czy one są proporcjonalne do jakości usług? Sami sobie na to musimy odpowiedzieć. Każdy ma inne wymagania i gusta. Kiedyś często się malowałam u kosmetyczek, jednak efekt nie zawsze mnie zadowalał i obecnie maluje się sama.Kosmetyki mam głównie z MAC'a czyli z górnej półki i starczaja naprawdę na baaardzo długo i wolę raz porządnie wydać pieniądze na nie, niż chodzić do kosmetyczek które za kilka makijaży wezmą tyle co koszt moich kosmetyków. Przy okazji maluje również znajome i nigdy nie narzekaja na efekt jak i wykonanie. Dlatego kobietki próbujmy same eksperymentować, na YT mamy wiele filmów z ktorych mozna się dużo nauczyć. Nie należy się zarażać a dochodzić do perfekcji metodą prób i błędów. Wbrew pozorom dobry makijaż to nic trudnego, trzeba tylko chcieć! Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |