Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postsowiecka "gwardia" ma się dobrze |
Witam.Na wstępie wyjaśnię że prawko mam od 1982 r.Wszystkie kategorie i przejechane kilkaset tyś km.Reaper przyznaję ci racje.Unas w Łomży naprawdę jeżdzi się fatalnie.Do twoich słusznych opinii dodam jeszcze palantów wyjeżdżających z podporządkowanej przed jadącym pojazdem i w dodatku jeden z drugim nie będzie jechał blisko krawężnika żeby można go było wyprzedzić'ale wyjedzie taki do środka zmuszając innych do hamowania.PRZECIEŻ TO JA JADĘ!!!!! DRuga sprawa to przepuszczanie[pieszych.czy pojazdów]gdy z tyłu jedzie tylko JEDEN samochód,zmuszając go do zatrzymania.Przecież zaraz będzie droga WOLNA! Reasumując:LUDZIE-MYŚLCIE TROCHĘ NA DRODZE!!!!!!!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postsowiecka "gwardia" ma się dobrze |
|
Zwracam się do Storygay'a. Zerknij na datę mojego posta, został napisany jeszcze w 2003 roku. Swoją drogą Laska chyba był naprawdę znudzony, żeby odkopać aż tak stary temat ;-)
|
|
kazdy wymadrza sie jaki to on jest swietny kierowca ale do czasu zapewniam was niech jeden z drugim przywali w jakis samochod dopiero pojdzie po rozum do glowy i uswiadomi sobie ze niewarto narazac siebie i innych tylko dlatego zeby pokazac innym jaki to on jest swietny kierowca i wchodzi w zakret z 50 na liczniku
|
|
majorka - skąd masz te ceny? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |