Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dresiarz, potem wszechpolak, dzisiaj wiceminister w pis |
http://sylwester.seoplus.eu/index.php?name=Barbara -- Specjalnie szampan dla Ciebie ode mnie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dresiarz, potem wszechpolak, dzisiaj wiceminister w pis |
Omania wypadłem w złym świetle?
|
|
szachmat takie ruchy są Godne ... g1.e4 d6 2.d4 Sf6 3.Sc3 g6 4.Ge3 Gg7 5.Hd2 c6 6.f3 b5 7.Sge2 Sbd7 8.Gh6 Gxh6 9.Hxh6 Gb7 10.a3 e5 11.0-0-0 He7 12.Kb1 a6 13.Sc1 0-0-0 14.Sb3 exd4 15.Wxd4 c5 16.Wd1 Sb6 17.g3 Kb8 18.Sa5 Ga8 19.Gh3 d5 20.Hf4+ Ka7 21.Whe1 d4 22.Sd5 Sbxd5 23.exd5 Hd6 :)))))))))
|
|
Na litość boska jest 12 w nocy a ty mi tutaj takie szarady... Powiedz co chcesz a dam ci;)
|
|
Koniec roku to czas podsumowań. Proponuję Top 10 plusów i minusów z życia (w) Łomży w 2011: + przedłużenie Spokojnej do Przykoszarowej / Legionów + skrzyżowanie z sygnalizacją Przykoszarowa / Legionów + Solarisy pięknie jeżdżące + basen przy SP1 (mimo ujemnego rachunku finansowego) + piękne (jak co roku) rabatki na ulicach i placu Niepodległosci + ruszyły budowy CH Veneda i Narew + zjazd z Piłsudskiego na parkingi przy Staffa + nowy Biskup + Prezydenci nie są występują z czarnymi paskami na oczach + Wigilia na Starym Rynku - brak skrzyżowania Piłsudskiego / Małachowskiego skoro powstały światła - brak połączenia przedłużenia Spokojnej z Adademicką - Stary Rynek z Halą Targową - wstyd pokazywać - zamknięcie Fadomu - remont (w miarę niezłej) Spokojnej zamiast równoległej Żabiej - długie czekanie na nowych światłach - brak timerów pokazujących pozostały czas - za dużo zabójstw - zmowa paliwowa i brak alternatywy w postaci miejskiej stacji benzynowej - ostatecznie brak nadawania cyfrowej naziemnej TV z nadajnika Ostrołęka/Ławy - Orlen na Fadomie A jakie są Wasze?
|
|
zapraszam do Qube rudy błazen z druhem
|
|
jak dobrze, że moja impreza wypaliła :) (tfu tfu) bawcie się dobrze gdziekolwiek:)
|
|
Gratuluję odwagi:)
|
|
szachmat Powiedz co chcesz a dam ci;) jedli ja nie potrafię przykróć uwag kilku osób to na pewno Tobie to się nie uda:(
|
|
|
hahfionix napisał(a): > sama prawda... >
|
|
jak mozna isc do Hattricka dajmy na to ja musialbym isc z żona od osoby 65 zł razy dwa to 130 zł i w cenie mamy gorące napoje :) pięknie mam nadzieje że tam też odwołają jebac taki biznes
|
|
nowe autobusy i połatane drogi :) __________________________________ http://www.lomzyniacy.pl
|
|
kozik w twoim przypadku jak masz antenę skierowana na Białystok jak wygląda sprawa z analogowo 1 i 2 czy w takim położeniu jest możliwość odbioru. Co do nadajnika w Łomży do ma ruszyć plan 1 czerwca 2012 z MUX 1 w miejscu obecnego na szosy zambrowskiej.
|
|
analogowe programy które mam z tej anteny to 2 TVP i TVP INFO,jedynki nie ma.
|
|
Widzę że już przy pisaniu się zacinasz Cwaniaczku :p A tak na przyszłość czytaj uważniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |