Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apeluję o ludzki język na tym forum. |
ZYCIE---JEDZENIE ---BRAK KASY---TO PROBLEM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apeluję o ludzki język na tym forum. |
na Farnej 100zł/os?? widziałem plakat na szybie lokalu,cena była znacznie wyższa Anatol M.
|
|
ew. pełnia księżyca z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ja jakis czas temu zamawiałam na allegro bo niemoglam nigdzie dostac. Anatol M.
|
|
hihi dobry tekst nie zawierający żadnych obraźliwych treści, za które można być pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Krótko mówiąc, możecie mu naskoczyć na przysłowiowy "kant ..."
|
|
praca maturalna j. polskiego, duże doświadczenie, piszę na każdy temat, polecam, katarzyna87.mystkowska@onet.eu
|
|
ale żeś napisał normalnie aż mnie zacięło http://www.rpowp.wrotapodlasia.pl/konkursy-i-projekty.html tu masz wszystko, aczkolwiek bez szaleństwa
|
|
Ja też miałem wątpliwą przyjemność z tymi delikwentami.Po zdarzeniu przyjechała jedna ekipa radiowozem i stwierdziła winę drugiej strony po chwili po uprzednim wykonaniu telefonu przez ów sprawcę zjawiła się druga ekipa i stwierdziła moja winę.Sprawa poszła do sądu i oczywiście przybyli dumnie policjanci jednym churem stwierdzili że była tylko jedna wersja tj. o mojej winie.Jak się później okazało prawdziwy sprawca był spowinowacony z jednym z przedstawicieli władzy i na dodatek za świadka postawił gościa który zjawił się na miejscu zdarzenia pijany jak "świnia" i proponował pomoc w zeznaniach. W sądzie tez zjawił się pijany.Ze swojego doświadczenia wiem że nasza policja i sądy to wielka porażka!!
|
|
Jakie znacie firmy, które mogą założyć internet kablowy? Czy jest jakaś firma oprócz: vectra, ist, multimedia, netia?
|
|
Czemu nikt się nie uśmiecha jak idzie się ulicą? :) Ludzie.. więcej radości z małych rzeczy:)
|
|
Ta drożyzna? Nie nie chciałabym.
|
|
W Aptece na Dmowskiego widzialam
|