Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na chwałę urodzonego w Betlejem Zyda... |
7 days 23 owszem, masz rację - nie czeka się na prawdziwe jedzenie 5 min, ale ja czekałam tam 1 godz 20 min!!!! - TO JEST TEN CIUT WYDŁUŻONY CZAS OCZEKIWANIA??? HA, poza tym jeszcze jedno: zamówiłam kopytka z gulaszem - chyba niezyt skomplikowane danie, z pewnością przygotowywane wcześniej.... Czekałam, czekałam i dostałam kopytka pochlapane sosem z aż dwoma centymetrowymi kawałkami mięsa!!!! Doprawdy rozrzutność!!! Panie nie wyrabiają się, kiedy mają pełną salę - ale cóż, z tego co pamiętam z programu, to jest tam jedna 4-palnikowa DOMOWA kuchenka.... A właściciela nie ma na miejscu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na chwałę urodzonego w Betlejem Zyda... |
Taaak gwarancja nietykalności grosza.
|
|
żaden
|
|
|
Prawdziwa drożyzna będzie na porządku dziennym za 2 dni. Wtedy dopiero się zacznie narzekanie. Life is life.
|
|
a pan zając ma firme?
|
|
Mieszkam w mieście, gdzie Alma stoi na tej samej ulicy i od niechcenia robię tam zakupy, bo blisko. Ale naprawdę produkty są takie same. Jest kilka jakichś takich rzadkich, wysokiej jakości, przy tym strasznie drogich, ale i ja i moi znajomi jakoś wolimy raz na jakiś czas pojechać do Carefura, tam zrobic duże zakupy, a w Almie zaopatrzyc się w chleb i masło, tyle z obiektywnej opinii. W Łomży Alma by nie miała sensu bytu, jest o wiele droższa, nawet od osiedlowych sklepików.
|
|
Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.
|
|
: jestem z Tobą! :)
|
|
a u mnie macie zawsze uśmiech odwzajemniony
|
|
ma ktos na oddanie małego pieska ? który nie bedzie duży ? ostatnio moja córka straciła psa który był z nami od 16 lat .. bardzo cierpi z tego powodu i ostatnio cos powiedziała ze chciałaby mieć nowego szczeniaczka ... bardzo prosze o pomoc
|
|
Witam Szukam biura w , którym mogę kompleksowo i tanio się ubezpieczyć czyli: dom, samochód, firmę. Gdzie mam się udać?
|
|
moge oddać węża, psa nie mam
|
|
na Sienkiewicza. Pani M.Parzych rudy błazen z druhem
|
|
|
duńskim. edytki tu nie zrobią przez następny plan 4-letni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |