Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS wpada we własne sidła z bonifikatą za zmianę użytkowania wieczystego . |
Do zezowate szczęście, ja nie bronię żadnej ze stron... tyle, że już nie raz w życiu nauczyłam się, że niestety nie ma ludzi bez skazy... Rodzice chorych chłopców jak i pan radiolog nie postąpili fair w stosunku do ludzi kłócąc się "jeden z drugim" o pieniądze...Wszyscy bohaterowie tej historii- negatywni jak i pozytywni- powinni się dogadać idąc na kompromis w kwestii podziału środków i przepraszając społeczeństwo za tak niemiłą sytuację...Uważam, że powinni podziękować jeszcze raz za otrzymane środki jak i przeprosić wszyscy wszystkich, którzy oddali głosy... Ps. Nie zakładałabym, że wszyscy wysyłający smsa wysyłali go tylko i wyłącznie na leczenie dzieci...Budowa kliniki miała również swoje plusy... Mi jest przykro, że obie pozytywnie mające zakończyć się perspektywy tzn. budowa kliniki oraz pomoc dzieciom zostały przyćmione przez walkę o "kasę".... Tak na koniec, nie rozumiem tylko jak można było nie usłyszeć wszystkich wypowiedzi uczestników zarówno tych formalnych jak i nieoficjalnych... ??? Niestety to jest ta pamięć wybiórcza... Smutne jest to, że stara prawda jest aktualna i dziś, a mianowicie: "Jeśli nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o pieniądze..."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS wpada we własne sidła z bonifikatą za zmianę użytkowania wieczystego . |
wolne miejsca są jeszcze w Labiryncie i w Wenecji i w Beforcie ale tam 500 zł . Samawłaśnie zastanawiam się które z tych miejsc byłoby najlepsze dla młodych ludzi.
|
|
Re: PiS wpada we własne sidła z bonifikatą za zmianę użytkowania wieczystego . |
Moim skromnym zdaniem powinno być pół na pół - jeżeli już.
|
|
a orientujesz się jakiego rzędu jest to kwota? próbowałam się dzisiaj dodzwonić ale nikt nie odbierał telefonu
|
|
Jacy doświadczeni;-)
|
|
czyli kasa + bilet to ok. 1200 zł. Kto zarabia tyle w Łomży by ją zatrudnić. Mi moja kwota ledwo przez gardło przechodzi, ale mus to mus.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2LE0KpcP05I&feature=related
|
|
a nie lepiej oddac do zlobka albo przedszkola za te max 400zl? Skoro proponujesz ponad tysiac zlotych to nie gadaj, zarabiac musisz sporo, ja gdybym miala te 2 tys netto to napewno szkodaby mi bylo oddac polowe i poslalabym do zlobka, ale jesli cie stac to tylko pozazdroscic potencjalnej niani takiej pracodawczyni
|
|
Ja chetnie zaopiekuje sie dzieckiem! Mam doswiadczenie i odpowiednie wyksztalcenie rudy błazen z druhem
|
|
A był ktoś może w labiryncie lub wenecji? jaka średnia wieku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |