Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamista życzy Ożenionych Świąt... |
Martuchna Szczęśliwego Nowego Roku Tobie i Twojej rodzinie mało utrapień i dużo radości z pociech;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamista życzy Ożenionych Świąt... |
Ja również poszukuję dziewczyny na studniówkę chętne pisać na e-maila. uwaga ilość miejsc ograniczona!!!
|
|
Mam znajomego który tam pracuję i chyba tez jest na tym dziale... Mówił,ze duzo pracy ale na wynagrodzenie nie narzeka..
|
|
a cza pracy jaki tam ??? 3 zmianowy zcy 2 razy po 12 h ????
|
|
a wy co siedzita okrąglaki sie madrzyta?
|
|
Delilah - I Can Feel You http://www.youtube.com/watch?v=k47-7un9r3g&feature=related
|
|
Martuchna oj tam dzisiaj tak twierdzisz;) Jutro (za jakiś długi czas) sami będą przychodzić ze swoimi małymi większymi problemami bo w końcu gdzie maja się zwrócić jak nie do kochających rodziców;)
|
|
Zadzwoń do Porzeczka w sumie to abonamet jest niedrogi z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
gdzie w Łomży są dobre sklepy z wyposażeniem dla dziecka tj. kołderki, kocyki itp?
|
|
Hala targowa jest kilka stoisk. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
szybka8 to ci współczuję ,wyobrażam sobie jak wyglądają włosy po rozjaśniaczu polecam ci maskę kallos placenta rewelacyjna i naprawdę grosze kosztuje na allegro ,bardzo dobrze odżywia włosy ja też jej używam od czasu do czasu ,ale w twoim przypadku powinnaś używać co mycie włosów ,nałożyć i zawinąć ręcznikiem podgrzać suszarką i tak ze 30 min posiedzieć włosy są odżywione szczególnie po czymś takim, przecież rozjaśniaczem to mogłaś sobie sama zrobić ,ja kiedyś też byłam w tym salonie i nie polecam
|
|
Zioło zamula zamulonych, a rozwesela wesołych :-) Krótko mówiąc - pogłębia stan w jakim znajdujesz się paląc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |