Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale beka |
Owszem bulwersuje mnie to, bo widzę, że nie tylko w tym temacie, ale każdą osobę/firmę nie znając wersji obu stron, słuchając i czytając opinie innych, potraficie zdeptać i zmieszać z błotem. Nie jestem z bliskiego otoczenia pana doktora, jednak wystarczająco blisko żeby znać obie wersje. A może Ty jesteś z otoczenia p. Mańczaków? Skoro zezowate szczęscie jesteś taki/taka wzruszony/a historią tej rodziny to pomóż im i nie siedź bezczynnie wypisując głupoty na forum, bo tak im nie pomożesz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale beka |
lepiej patrys78 sie dowiedz ile na tym zarobil :P mi tam go nie szkoda, jak winien to zamykac i tyle. Szczerze watpie ze cos mu zrobia, bo to rzady Tusku Tusku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najlepiej jakby był taki klub 2 lub 3 razy w tyg trening pod wieczór w łomży Z góry dzięki;)
|
|
Drogeria Natura obok Alior Banku, razem z olejkiem 9,99zł. Niedawno kupowałam :) był olejek waniliowy i pomarańczowy.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=b-TzguHJKxY Romeo i Julia
|
|
proponuję szybki test : Kto z Państwa, tak polubił p, henia, że zakładając iż w programie nie byłoby udziału p.Mańczaków oraz nie byłaby przedstawiona sprawa tych chorych chłopców, wysłałby sms-a na rzecz realizacji mrzonek doktorka, ażeby sfinansować mu jego PRYWATNY biznes? PS: jeżeli , tak, to proponuję żeby henio podał na forum swój prywatny nr. konta bankowego, na pewno przydadzą się jakieś datki, bo na taką klinikę to potrzeba dużo szmalu. Niekoniecznie zdobytego w uczciwy sposób.
|
|
Hej mam pytanie ma ktoś może z was chwyty na piosenkę Boys- Anulka i może mi podac? szukam w necie i nichujutki nie znalazłam ;( rudy błazen z druhem
|
|
ja byłam w lutten w tym roku koło vechty sezon był badziewny zbiory tylko zależą od pogody...i duzo osób było z łomży i okolic :)
|
|
na górze przy starym dworcu jest sklep z takimi akcesoriami i nie tylko polecam duży wybór i dobre ceny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wpadaj dzis o 19 na salke na alei legionow przed milesiem i cube sa oswietlenia i tam od szczytu wchodzi sie do takiej jakby piwnicy. fajne treningi sa :) treningi 2 razy w tyg o 19
|
|
Witam ... idź do pracy...
|
|
Treść jest ukryta
|