Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Symboliczny pogrzeb majora Zygmunta Szendzielarza "Łupaszki" |
mam inet , raczej już na dniach zmieniam na vectre ( czekam na modem ) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Symboliczny pogrzeb majora Zygmunta Szendzielarza "Łupaszki" |
ciiii laska :P on tylko w Łomży ma Chello i nikt nie może o tym wiedzieć
|
|
Podejrzewam, że od fortów do Narwi... nie od Kapusynów.....? więc podejrzewam że służył do odprowadzania wody i nieczystości.... ...trafiłem...? :) ...może jeszcze do odprowadzania gazów prochowych, bo z tego co mi wiadomo to każdy punkt bojowy w forcie posiadał nawiew od dołu i wyciąg do góry... gdzieś to musiało lecieć.... a głupio by było jakby oznaczali atakującym takie miejsca dymem...? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
W SZEPTELU tesz tak jest ?
|
|
4HuGo masz troche nieświeże informacje. w IST płaci się 59zł i to od dawna ale i tak to najlepsza oferta w mieście. jest osiedlowy hub DC z którego pliki ściąga sie tak szybko jakby sie z płytki kopiowało. no i sieciowe serwery CS, Q3 i Enemy Teritory. wypas. umowa mi sie skończyła ponad pół roku temu i dalej nie mam zamiaru zmieniać dostawcy neta.
|
|
Jesteście trochę do tyłu. Inet ma nowy cennik od 1 grudnia. 512 - ok 56 zł jak dobrze pamiętam, 128 - 31 zł :) ceny brutto. Ostatnio nie mam na co narzekać. W nocy po 24 zawsze x2. Żadnych blokad. P2P zasuwa :)
|
|
Na Zachodzie to już było kilkanaście lat temu... Ten numer jest jak kod paskowy: 086- strefa numeryczna łomżyńska (tak jak polska- 048-) 216- (albo 218-) - starsza (nowsza/osiedlowa) część miasta Łomży i faktyczny czterocyfrowy numer. W "komórkach" już dawno są dziesięciocyfrowe i jakoś nikomu to nie przeszkadza, a ja pamiętam czasy, kiedy mieliśmy w Łomży trzycyfrowy numer telefonu...
|
|
1. Wyższe 2. Prywatna 3. 1200 Netto 4. Każdy chciałby więcej, ale nie narzekam :) Mój mąż 1. Średnie 2. Spółdzielnia 3. 2000 netto 4. Zadowolony ;) - ale zawsze może być więcej :)
|
|
no dobra a mi pomozcie zamiast sie chwalic jak dobra macie siec!! mozna jakos te blokady obejsc?? albo cos?? a ta siec ktora tak chwalicie nie ma u mnie zasiegu wiec............... bieda z nedza
|
|
ja mam w introlanie , nie narzekam... jest p2p i hub osiedlowy dc, transfery też mogą być.
|
|
Ptysiu sądzę że wszędzie, bo jest to rozporządzenie ministra a nie jak większość uważa wymysł telekomunikacji i szeptel i inni muszą się do tego dostosować.
|
|
CO BYSCIE POLECILI NA SYLWKA, GDZIE SIE MOZNA FAJNIE ZABAWIC. CZEKAM NA PROPOZYCJE
|
|
pPodobno niezła impreza szykuje sie w Hotelu Bias w Wyszkowie, nawet wyjazd z Łomzy autokarem. Nie znam niestety numeru telefonu.
|
|
ostatnio Inet jest ok, tylko szkoda że niema sieci osiedlowej lub innej szybkiej wymiany plików między użytkownikami tej sieci, jakiś HUB by się przydał tak jak jest to np. w IST super sprawa.
|
|
to teraz kolej :XtraVert -a
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |