Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie lękajcie się |
Zestaw w empiku 150zł. Wystarczy zamówić i odebrać na miejscu. http://www.empik.com/the-sims-3-the-sims-3-zwierzaki-pc-mac-maxis,p1045714352,multimedia-p rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie lękajcie się |
Najwidoczniej źle szukasz.
|
|
niee
|
|
debi40 wielkie dzięki za info. Przekazałam je do fundacji. Niestety na dniach już wyjeżdżam za granicę i nie uda mi się wpaść do Perełki z wizytą, co cholernie chciałam zrobić :( Jeśli będziesz mogła pisz co się z nią dzieje, mam nadzieję, że fundacja jej pomoże, bo to wyjątkowy psiak. Jak ona się czuje? Łapki już w porządku? Mam nadzieje, że te zastrzyki i kroplówka trochę ją wzmocniły.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ha ha ha brawo wojsko, tylko ciekawe co na to : straż miejska, pożarna ,kółko różancowe, koło gospodyń wiejskich i miejskich itp.
|
|
Moze ktos juz sie namyslil z dziewczyn?
|
|
zadna dziewczyna nie chce isc?
|
|
no to jedz na jakoś zabawę poproś do tańca zapoznaj się wymień się numerami popisz z nią i może się zgodzi z Tobą pójść
|
|
Rety człowieku...i Ty się dziwisz, że żadna nie chce z Tobą iść? Jeśli tak samo mówisz jak piszesz to wcale się nie dziwię... Nie potrafisz sklecić zdania poprawnie. Jak Ty zamierzasz zdać maturę to pojęcia nie mam.
|
|
Bardzo drogo nawet o tym nie myśl.Jak coś to tylko gazowe.
|
|
Masz rację rozwija się i trzeba jeszcze poczekać aż się rozwinie. ( pewnie serki lubisz?)
|
|
I ja jestem zadowolona. Z 3 laptopów i ze stacjonarnego rownież. Panowie przynajmniej wiedzą co sprzedają w przeciwieństwie do niektórych. Nigdy również nie miałam problemów z serwisem. A karta graficzna ze stacjonarki ( dodam bardzo droga karta), która wywaliła się po ponad 2 latach została mi wymieniona na lepszą za free. Po tych miłych doświadczeniach będe tam wracać. I nie jestem ani z tej firmy, ani nikim z rodziny.
|
|
Czy to prawda że w tym roku nie ma imprezy sylwestrowej w klubie Milano w Jeziorku ??
|
|
no a myślałam że będzie fajna zabawa a tu się okazuje że jej nie będzie lipa
|
|
Freszka...drogo. Spotkamy się to pogadamy na ten temat.
|
|
tu ci nie podam bo będą mi później spamować na poczte ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |