Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści mataczą POd kopułą Świątyni |
strach jest rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści mataczą POd kopułą Świątyni |
dziadek1 swietnie skonstruowana wypowiedz tez jestem ciekaw odpowiedzi na owe pytania nie ze sie czepiam k1 ale np veneda ma swoj teren i od kilkunastu lat staraja sie o wszelkie pozwolenia w zamian za mozliwosc dzialania w miescie przebuduja ulice itd dlatego troche sie dziwie ze wiedzac ze teren z ktorego ewidentnie sie korzysta mowie tu o terenie gdzie odbywaja sie dostawy do panstwa sklepu chce sie uzytkowac za tzw "frajer" chyba ze sie myle to prosze o wytlumaczenie
|
|
ojojojojojoojoj. chyba grunt,że ktoś o tobie pamiętał i że cokolwiek dostałaś...? przemyśl to.
|
|
Zdarzenie wygląda inaczej niż przedstawiała to policja. cholera czy ci policjanci coraz glupsi???kogo do diabla wyslali na to zdarzenie ??? CYMBALA!!!!!!!!!!! PANIE KOMENDANCIE!!!http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19788 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Znam taką jedną, pewnie chętnie z Tobą pójdzie, spełnia chyba Twoje wymagania;> Jest wysoka ma 198cm sporo też wazy więc i nieźle tańczy, fest z przytupem :)
|
|
no i strzeliłem gafę trzecia linijka nie miała się zaczynać słowami "od teraz" tylko "aktualnie" :P
|
|
:))))))))))))))) ty chyba sie udlawiles Adamoxx--jesli tylko piszesz:)))))))))))) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ja uwielbiam ogłoszenia i w związku z tym ogłaszam że jedno mogę odsprzedać niedrogo.
|
|
czy jest w łomży saturn albo media markt?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |