Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jednostka chorobowa zwana feminizmem- \"Feministka: Trzeba zabić wszystkie męskie noworodki!!!\" |
Przypuszczenia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jednostka chorobowa zwana feminizmem- \\\"Feministka: Trzeba zabić wszystkie męskie noworodki!!!\\\" |
Zbawca nieba wiek nie ma znaczenia znam dziewczyny co więcej ogarniają ode mnie i są dużo młodsze od mnie. Uhhhhh... porażka kiedyś wpadła mi dziewczyna w oko i przypadkiem ja spodlałem po przez te forum mieszka nie daleko mnie i jakoś nasze drogi nie mogą się spotkać porażka.
|
|
Re: Jednostka chorobowa zwana feminizmem- \\\"Feministka: Trzeba zabić wszystkie męskie noworodki!!!\\\" |
szukam dziewczyny najlepiej wysoka conajmniej 175cm wzrostu, potrafiąca dobrze tańczyc, piszcie na maila podany na moim profilu
|
|
...skomplikowana sprawa...sądzą się już kilka lat o opłaty eksploatacyjne i o bezumowne wykorzystanie terenów przy K1...u mnie na klatce zawiesiła LSM informację, że K1 to samo zło i muszą poustawiać słupki by nie podnosić czynszu - obraziłem się wtedy na K1 - dzień później zawisła informacja od K1 że to większa sprawa, którą rozpoczęła sama LSM... teren jest prywatny K1 i po części rozumiem ich sytuację, gdy LSM zażądała jakiś tam opłat a sama spółdzielnia chciała bezpłatnie "używać" działki K1...robię nadal tam zakupy choć już samochodem tam nie podjeżdżam...dodając na marginesie - na 3 dzień po akcji informacyjnej na klatkach zniknęła odpowiedź ze strony K1 - ktoś usunął ją pozostawiając tylko info od LSM... będąc uczciwym powinny wisieć albo dwie informacje albo żadna... spór pomiędzy K1 a LSM jak zwykle wymierzony został w zupełnie kogoś innego - w mieszkańców spółdzielni oraz w dostawców (kierowców), którzy muszą kręcić się dużymi samochodami po wąskich uliczkach osiedli... rudy błazen z druhem
|
|
desperacji tez nie czytalem ale moge dac na wymiane reke mistrza , komorke, i wszystko jest wzgledne, mam jeszcze carrie ale pozyczona takze jak ktos chce to z checia sie wymienie na cos czego nie czytalem ***** ***
|
|
wiektos gdzie jest otwarty sklep
|
|
Ja polecam "Czarna bezgwiezdna noc" super książka
|
|
zenit jak cos to pisz na maila bo z checia sie wymienie :) ***** ***
|
|
dokladnie na godzine 4:45 RANO ;)
|
|
Dziękuję :* - już jest ok
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |