Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no wreszcie. |
Mam kilka książek Kinga, wszystkie przeczytane i chciałbym się z kimś zamienić lub po prostu pożyczyć sobie nawzajem. Mam : -Desperacja -Stukostrachy -Worek Kości -Szkieletowa Załoga -Colorado Kid
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no wreszcie. |
I co z tym odkurzaczem jest czy go jeszcze nie ma ? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Czytałem ostatnio Desperację. http://thepiratebay.org/torrent/4800898/All_Stephen_King_Books_%5BPL%5D
|
|
Ostatnio czytałem 11/22/63 - Stephen Kinga, Leviathan Wakes - James S. A. Corey.
|
|
Zenit poczytaj sobie o Anton Corbijn/ie bo widzę że znasz się na muzie;)
|
|
Chalo, tu prokórator ! Órzytkownik kulm1 został dodany do listy podejżanyh i inwigilowanyh elektronicznie :-))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam mam pytanko nie wiecie czy w Jeziorku jest zbawa w sylwestra i ile wstep?
|
|
Mój laptop jest wodoszczelny więc się nie kurzy i przeczyszczać go nie ma potrzeby jak coś to do wanny i na sznurek. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
tak otwarte idz posmigaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |