Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńskie \"Elyty\" ich zabawy i wydatki |
Nie ma co się krępować:) Wal śmaiło:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńskie \\\"Elyty\\\" ich zabawy i wydatki |
jak poważny organizator tego typu imprezy może posługiwać się mailem: lesnyczlowiekszrek@.... i na takiego maila oczekujesz ze poważne osoby będą pisać o sponsoringu? Rozumie luz, cool itp. ale jakieś ramy zachowania chyba powinny występować jak się innych prosi o pieniądze. Przynajmniej ja po człowieku z takim adresem mailowym nie spodziewam się poważnego organizatora tylko kogoś kto chce sobie jakieś jaja zrobić. To taka mała uwaga. Jak ze wszystkim tak poważnie postępujecie to wcale nie dziwię się problemami.
|
|
na początku oleq pod koniec swego seta ma troche technicznie zagrac, potem zobaczymy jak bedzie klimat sprzyjał, jeśli bedzie dobry odbiór i atmosfera do tego to ja bede chciał z dobrymi co najmniej tech house pocisnac, gizmo tez ma okurzone swoje perły a maniax to juz inna galaktyka :) którą bedziemy zwiedzać po 1:00 http://soundcloud.com/podlasieutopia/bassline-oo3-promo-mix bigi2004
|
|
Otwarte dzis? np piwiarnia czy miles
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zbawca nieba ledwo wiąże koniec z końcem a przez internet poznałem fantastyczne dziewczyny nie które są zamężne nie które wolne:) Żadna się nie pyta jaki posiadam status materialny:) Czyli twoja teoria legła w gruzach:)
|
|
Lubitiel 6/6 6/9 ile oferyjesz? coś w podobie do start2.
|
|
Witam!!! Mam do odsprzedania już tylko 1 bilet (normalny) do Warszawy na dzień 26.12.2011 r. godz. 13:15. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: mijoda@tlen.pl
|
|
rl]http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8023&lubitel-166-powrot-po-latach
|
|
fanka bocianka myślę że jesteś fetyszystko bo zawsze masz dziwne w głowie:)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |