Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grube miliony od PIS na firmę wydmuszkę Tomasza Sakiewicza ! |
Jeszcze nie wiem na razie tylko mały i ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grube miliony od PIS na firmę wydmuszkę Tomasza Sakiewicza ! |
Jeśli to będzie twój pierwszy motocykl to dobry wybór. Ja jeżdżę XT660 R i faktycznie motocykl jest bezawaryjny. Na trasie pali ok 4,5l. Możesz jeszcze rozważyć Yamahę XTZ 750. Czy już wiecie kiedy jedziecie?
|
|
Ja Ci mogę dołożyć ale tylko 29.95 zł nie dam się oszukać ....
|
|
Fajny pomysł z targiem staroci. Światełko to dla mnie strata kasy.
|
|
Kool-Aid spadłem z fotela hahahahahahahahahhahahahhahaha OSTRO TAM JEST !!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Widzisz Thomas ...dla mni swiatelko do nieba za 4klocki to sie nie widzi wole znicz za zlotowke a reszte przeznaczyc na WOSP.To co pisze pan Dabrowski w swym poscie oraz w sposob jaki pisze jest dla mnie nie do przyjecia. Jakie sa koszty organizacji koncertu w latach poprzednich do uzyskanych datkow?Zamiast pieniedzy zawsze firmy moga udostepnic uslugi np.hotel, restauracja etc
|
|
A coś mi się wydaje żę twoja żona puściła się z czeczenem i teraz masz żal, puknij jakąś czeczenke i będzie rewanż. Chyba wiem kim jesteś :-) rudy błazen z druhem
|
|
ja już walnełem gin i tonik a teraz walę wytrawne dla odmiany haha rudy błazen z druhem
|
|
Mam krótkie i zasadnicze pytanie. Jakie to wspaniałe zespoły z całej Polski przyjadą na koncerty w Łomży? Niestety na Waszej stronie nie znalazłem tego typu informacji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |