Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo PiS w Sejmiku. Róbcie tak dalej a koniec coraz bliższy. Piorunek na Marszałka. |
No to ja się już z wami pożegnam na dziś drodzy forumowicze:( Bawić się grzecznie proszę Dziewczynki paluszkami a chłopcy ptaszkami:):) Dobranoc wszystkim :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo PiS w Sejmiku. Róbcie tak dalej a koniec coraz bliższy. Piorunek na Marszałka. |
no ale kto chodzi w łyżwach po lądowisku ? To już na odśnieżaniu oszczędzają ? rudy błazen z druhem
|
|
Re: Brawo PiS w Sejmiku. Róbcie tak dalej a koniec coraz bliższy. Piorunek na Marszałka. |
Na Lakowej popytaj,moze ktoras by poszla.
|
|
taa a w Łomży są dwupasmówy, parę metrów i skrzyżowanie, jest, gdzie cisnąć
|
|
Nieraz slyszalem ze disco polo oszalamia,ale zeby az tak! A teraz koles pogwizduje sobie kawalek DZIEWCZYNO Z KLUBU DISCO.
|
|
już oddane, ogłaszam bo szkoda wyrzucać, jak widać komuś używane też się przydadzą, tym bardziej że większość to dobre jeszcze zabawki. ostatnio wyniosłam ubrania i postawiłam obok śmietnika, bo nie zniszczone, na drugi dzień były porozrzucane i poniszczone, już ich raczej nikt nie zabrał, pojechały na wysypisko. dwa razy do roku segregujemy zabawki i za każdym razem ktoś się po używane zgłasza w ciągu godziny, także warto. mam nadzieję że faktycznie trafiają w ręce potrzebujących dzieci.
|
|
Dobranoc marudo;-)Do jutra;-)
|
|
ale jak zepsujecie, to odkupujecie?
|
|
hehehe to wlasnie o to chodzi ze nie chce, studniowa raz w zyciu jest i chce poszalec z jakas piękną nieznajomą,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |