Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a po co nam tylu radnych ? |
hej chcesz odezwji sie do mnie serwis na starym rynku ciebie skasuje odezwji sie na meila com454@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a po co nam tylu radnych ? |
Mam do oddania sztuczną choinkę za free wys.ok 160cm
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: torro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-12-11 17:55 Dobra Mr_Andrzej - powiedz o co Ci chodzi, bo z tego co piszesz wynika ze jestes chory umyslowo na tle chrzescijanstwa. ________________________________________ A co to za CURVA * Chrześcijaństwo ? Czy twoim zdaniem Jezus też był chory umysłowo ? * Słowo pochodzenia z języka łacińskiego używanego urzędowo, liturgicznie i powszechnie przez Kościół Rzymskokatolicki. CURVA to słowo które w raz z kościołem rozpowszechniło się po świecie stając się słowem uniwersalnym funkcjonującym w różnych systemach językowych wyrażających np. już tylko chwilowe emocje.
|
|
adacho moze i ladna ale widzisz jaka glupia?
|
|
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem,a Nowy Rok obdarowuje Was pomyślnością i szczęściem;-) Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia!,niech się spełniają Wasze marzenia;-)))
|
|
dzieki za odpowiedzi :D a czy sie opłaca ,to sie okaże jak usłysze cenę za ewentualna naprawę
|
|
hmmm, moze 2xskarpety? ja pamietam te 2 czy 3 lata temu, dodatkowo musialem wypychac wata/chusteczkami te łyzwy:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |