Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie Borysewicz opanuj się |
możesz sie smiac ale jemu do smiechu nie bedzie jak bedzie musial zaplacic Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie Borysewicz opanuj się |
Masakra ...
|
|
ile za niego chcesz
|
|
I bardzo dobrze, rozpie*dolił komuś auto niech płaci, nikt nie będzie wykładał na czyjąś głupotę. Stąło się, ale teraz trzeba zachować się po męsku - przeprosić właściciela uszkodzonego auta i zapłacić za szkodę.
|
|
Jakie ogólnonarodowe poruszenie ;-) ;-) eheh ale beka dobra a dziewczyny nie karccie bo zawsze moglo byc tak .. http://www.youtube.com/watch?v=TOUs1CemvrQ .. hehehehe tak troche smiechowy temat ale przynajemniej se prezent na swieta zrobili =). Serdeczne Bóg zapłać ;-) hehehe
|
|
http://resello.pl/gembird-kabel-zasilajacy-10m,id5209.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-12&utm_content=5209#nclid=d2bcf8e9d92cd94586687934f85c4ac6
|
|
Przy starym rynku spróbuj Serwis AGD i RTV : -) Mi naprawili golarkę :-) To myślę tez powinni naprawić i prostownicę:-)
|
|
Dobra Mr_Andrzej - powiedz o co Ci chodzi, bo z tego co piszesz wynika ze jestes chory umyslowo na tle chrzescijanstwa.
|
|
tak ja w temacie najlepiej wysoka conajmniej 175cm wzrostu, potrafiąca dobrze tańczyc, piszcie na maila: krzys7774@wp.pl pozdrawiam!
|
|
Ja piernicze... dziewczyno wex się ogarnij -.-
|
|
A ładna jesteś ? xD
|
|
zdrajca wepchał mi aż po same jajca :(
|
|
Wiecie gdzie mozna kupić w łomży przetwornice napiecia stosowana w samochodach osobowych ktora wytwarza napiecie 230v takie jak w gniazdku???? lub moze ktoś ma taką na sprzedaz???
|
|
legendarny to ściema troll internetowy
|
|
Tobie i reszcie forumowiczów - Wesołych Świąt :)
|
|
o Thomas mnie rozmumie i wie o co chodzi
|
|
Autor: cKlock (---.elomza.pl) Data: 22-12-11 21:53 "nikt nie pomyślał, że to może być fake?" To na pewno jest "fake" ;). Ale przynajmniej można się pośmiać z komentarzy :D.
|
|
to sie nazywa 'szkoda parkingowa". zdarza sie. _________________________________-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |