Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rachunki za prąd mogą nas zelektryzować |
Zapłodnienie przez zapylenie?? Może pod miniówkę ci nawiało a ty zaraz bogu ducha winnego chłopaka oskarżasz:):):):):):) Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rachunki za prąd mogą nas zelektryzować |
Jak by co to parafialna rodzina Tobie pomoże nie decyduj się na aborcję. Daj mu szansę może nikt go w przyszłości nie zamorduje i szczęście go nie opuści tak jak przy poczęciu. ktośiek
|
|
Racja Andrzej , są różne sytuacje...
|
|
edzia:):) Ty chyba te wszystkie miejsca osobiście testowałaś że tak dobrze je znasz:):):) rudy błazen z druhem
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=464132&t=464132&phorum_uriauth=ziom97%3A8176506060aa3b6fddfd002632c8a8ab :D
|
|
Poszukuje osoby która zna sie na programowaniu w jezyku c++ w celu stworzenia robota do handlu na gpw. Bossa ma jakieś narzedzia do tworzenia automatyzacji handlu i jakies podstawowe skrypty, także nie powinno być problemu.
|
|
ref
|
|
Jaki tu lokalny moherowy kościołek taki tu parafialny sierociniec. Roberta
|
|
Jesli tak to gagatek z zielonego lanosa checzbek ktory dzis skasowal lusterko na rybakach numeru blach narazie nie podam prosze sie zgloscic i jutro zaplacic dla pana za lusterko oraz przeprosic w przeciwnym wypadku bendo powiadomione odpowiedznie organy bo widzialem i numery spisalem : ) mar
|
|
edzia4085 a kto tu mysli o tym pustaku , dała dupy i niewie komu to niech teraz pokutuje a nie szuka łocha albo niech sie co najwazniejsze dzieckiem zajmie w co wątpie
|
|
a mar
|
|
Mr. Andrzeju :):):) Jacy pasterze taka i ich trzódka :):):) rudy błazen z druhem
|
|
nie nie pracuję po prostu piszę jak jest ,przejechałam się na kilku salonach w łomży ,co do włosów nie wiem ,na pewno ma się też od włosa ,poza tym ja kupuję kosmetyki profesjonalne do włosów , maski szampony może też dlatego mam takie włosy ale naprawdę mi dekoloryzacja nie zniszczyła włosów.O włosy trzeba dbać odpowiednie kosmetyki podcinanie i są ładne pozdrawiam ,
|
|
Tia.... z pewnością się odezwie xD
|
|
Ja go znam :P haha
|
|
Jakim prawem nazywasz go draniem? Dziewczyno a weś spojrz w lustro co i co powiesz na siebie że jestes kurwą bo sie skurwiłaś? nie sądze! heheh ty mu sie wypiełaś a ten sobie podupczył taka kolej rzeczy a teraz wielkie żale że on drań. może i drań a ty ***** hahahahaha z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ale płynie z was JAD.. LUDZIE JESTEŚCIE STRASZNI! ..
|
|
myszke moglbym wziasc, jak jest nowa :)
|
|
od razu straszni ... po prostu bezlitośni
|
|
Kobieta no to co że w szpitalu nie dawali, trzeba się było zainteresować i napisać list do Owsiaka a nie teraz żale wylewać ostatecznie to nie Owsiak winny tylko szpital i ty że nie chce się spełnić obywatelskiego obowiązku tak korzystałem z tego sprzętu, ale czekaj jeszcze cie przyszpili na stare lata to inaczej będziesz gadać
|
|
o kurde moja dziewczyna chciała tam pojechać oO też by przywiozła mi pewnie jakiś prezent :D
|
|
Człowieku jesli to czytasz NIE ZGŁASZAJ SIĘ! Skoro puściła się z dopiero co poznanym typem nie znając jego imienia nawet, to nigdy nie będziesz miał pewności czyje to dziecko!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |