Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do pamietnika Bolka |
Aby ci wyjaśnić musiałabym użyć mocnych słów za które mógłby mnie czekać proces. Ale ok 5 - 6 lat temu było głośno o tym w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do pamietnika Bolka |
Dran i Tester: myślałem o pewnym poziomie, który mógłby dawać nadzieję nie tylko kobicom ale i zawodnikom. Jak powiedzieć tym młodym, którzy chcieliby trenować: "nie będziecie mieli nigdy szansy na walki w świetle jupiterów, a co najwyżej będziecie królami na swoim blokowisku ?? Równie dobrze można by marzyć o koszykówce, siatkówce i hokeju na trawie. Dlaczego nie istnieją w Łomży? BO NIE MA NA TO KASY. I nikt oprócz uczniów w szkołach tego nie będzie uprawiać.
|
|
słuchajcie czy to prawda ,że bibka w której uczstniczyla pani doktor miała miejsce przed operacją na bloku operacyjnym. Ze żegnano zonę jakiegośc ordynatora i towarzystow równo się nachlało. Całe maisto o tym mówi.
|
|
ok, sorry
|
|
Witam! powstał nowy dział na stronie - Forum zainteresowanych zapraszam na Forum! do usłyszenia!
|
|
Autor: goostav (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-12-05 10:21 (...) A tak wogle hooltay jak wycinali wyrostek a nie zobaczyli tętniaka na którego zmarł pacjent to nie byl to błąd w sztuce? ...i tu widać,że dane Ci się wypowiadać na wszystkie tematy,za wyjątkiem medycyny - chyba,że lubisz się kompromitować "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
Hooltay to nie jest stare kino milenium albo basen przy Sp. dwójce ? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |