Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd PiS będzie pakował pieniądze tylko „swoim” samorządom, współpraca na poziomie rząd – samorząd będzie uzależniona od tego, kto rządzić będzie w ratuszu. |
w Fartlandii sa po 89zl ale jak dla mnie tlyko Allegro ja kupilam na 6-9 miesiecy superaszcza kurtke z futerkiem przy kapturze Reserved za 45zl z przesylka juz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd PiS będzie pakował pieniądze tylko „swoim” samorządom, współpraca na poziomie rząd – samorząd będzie uzależniona od tego, kto rządzić będzie w ratuszu. |
W Rysiu bardzo ciekawie jest: "Oferujemy: * Spektakularny pokaz Mistrzów Świata w tańcu BREACK DANCE i HIP HOP * Ekspresowy kurs tańca towarzyskiego * Liczne Niespodzianki i konkursy w nagrodami" Tylko obawiam się towarzystwa, zapewne będzie dosyć starsze? Ja mam 19 lat jakby co, partnerka młodsza... Dziękuje za wszystkie propozycje, prosiłbym o następne. :)
|
|
Re: Rząd PiS będzie pakował pieniądze tylko „swoim” samorządom, współpraca na poziomie rząd – samorząd będzie uzależniona od tego, kto rządzić będzie w ratuszu. |
Jasiu nie pij tyle!!!!
|
|
No to Jasiu zdróweczko nasze i Omani:):)
|
|
Masakra ...
|
|
mały...nie potrzebuję sekretarki!!! Jasiu....;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |