Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo ciekawe. Przeczytajcie i skomentujcie. |
ptysiu zamotać to ty sie możesz jak w 3 dostaniesz wpier***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo ciekawe. Przeczytajcie i skomentujcie. |
Kurde posłuchajcie Polsatu i zacznijcie się chociaż niektórzy leczyć w Białymstoku.
|
|
Dran, dzięki..:) Co do wieku "trolejbusowego" :D, to jestem absolutnie przekonana o wyższości "wapniaków" nad gówniarzami (mimo, iż człowiek ma to do siebie, ze na starość kurczy się niczym sweterek 100% wool wrzucony przypadkiem do pralki na 90 stopni). Gówniarze mają pstro w głowach, tylko hulanki i swawole! Ja tam wapniaka wole! :D
|
|
to może ja też przyjde pod szkołe.....na zebranie i wywiaduwke.... ...i wszystko jasne! Zbych
|
|
mrs jak juz chcesz bic ludzi za obraze to nie omijaj nikogo. wiec i na mnie mozecie gdzies tam poczekac. sprostuje bo amsterdamus chyba zle zrozumial:]
|
|
A kto powiedział o biciu??? Zbych
|
|
hooltay.... odpowiedź niepełna:) Kto następny?
|
|
Uwaga!!!!!!! Nie jestem dj!!!! Nie gram a konsumuje i nic wiecej, no jeszcze porownuje. Dobra koniec tematu, bo widze ze gatka sie urywa. A tak wogole nie chce ktos otworzyc w Lomzy klubu nieograniczonego??? Pozdrawiam wszystkich wypowiadajacych sie na tym forum:)
|
|
No i już Grudzień się zaczoł i choinki stawiają jak co roku ... zamiast zrobić park jakiś na którym w środku by stała żywa i wieczna choinka to nie robio jakies cuda chyba półowa tych z urzędu to się urwała z choinki.... A wy co myślicie ? na ten temat...
|
|
byliście pod budo ?? bo już ptysiu grasuje na forum ;-)
|
|
W tym roku aż 2 będą ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |