Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarne chmury nad posłem Zielińskim |
polecam kaczkę z jabłkami w soku pomarańczowym z tego przepisu: http://www.wielkiezarcie.com/recipe45582.html Robiłam wielokrotnie, oczywiście z mała modyfikacją (nie dawałam papryki) pycha. Świetnie smakuje też kaczusia pieczona w czerwonym winie, czyli przygotowanie takie samo jak w przepisie, ale zamiast soku pomarańczowego dolewamy wina. Jeśli kaczka to najlepiej cała, świeża, nie mrożona, mnie osobiście bardzo smakują kacze uda. Świeżą kaczkę w całości można dostać w min. w biedronce. Piersi były ostatnio w Lidlu, a mrożone elementy sa w Kauflandzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarne chmury nad posłem Zielińskim |
Ludki, koleżanka zgłosiła swoja fretkę w konkursie n najfajniejszego pupila. Wszystko było ładnie i pięknie, gdyby pewna "miła" pani, właścicielka czarnego psiaka nie była jakaś dziwna i nie zaczęła produkować niemiłych komentarzy pod różnymi nickami. Zrobiło się bardzo niesmacznie i ze zdrowej konkurencji zrobiła się chora gonitwa. Pomóżmy jej wygrać, dla zasady. Z jednego komputera można głosować 5 razy, chyba, że ktoś ma zmienne IP. W ciągu godzinę Kicię (jej fretkę) przegoniono o ponad 500 głosów. Koleżanka dała sobie już spokój, ale wielbiciele fretek chcą utrzeć nosa właścicielce pieska, która tak namieszała i zrobiła niemiłą atmosferę. Nic to Was nie kosztuje, wystarczy poświęcić 10 sekund i kliknąć "Głosuj" ponad zdjęciem fretki A tutaj link: http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1183369,plebiscyt-quotmoj-zwierzakquot-rozpoczynamy-glosowanie-kicia,galeria,1819439,id,t,tm,zid.html#plus Konkurs kończy sie dziś o 23:59, proszę o głosiki, każdy się przyda!
|
|
a sa jakies;]? odpowiadasz wedle swojego charakteru i przemyslen, u kazdego odpowiedzi sa inne
|
|
nie znasz swych wad i zalet?
|
|
to daaawaj ;D szybka decyzja ;D
|
|
to daj swoje gg to sie odezwiemy. zenit tlenu nigdy za wiele
|
|
34804098
|
|
dzieki
|
|
Brały w usta by zarobic na usta , zrobiły usta żeby lepiej brać w usta...
|
|
mam problem nie chcą mi powiedzieć w szpitalu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |