Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak bardzo Polska w ostatnich latach straciła |
za 150 to nie warto szkoda kasy, kup sobie na kulki na rynku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak bardzo Polska w ostatnich latach straciła |
zależy dla kogo i w jakiej cenie. Ogólnie wyznaję zasadę że dobry prezent to rzecz którą chciałoby się mieć ale szkoda na nią wydawać pieniądze samemu :) ja np chciałbym dostać np zdalnie sterowany samochód, helikopter lub jakąś wiatróweczkę do zabawy :) jednak wszystko zależy od funduszy. ale jeśli brakuje funduszy to warto zrobić coś samemu
|
|
To zapach dla kobiet, a mężczyznom się bardzo podoba.
|
|
Dla kobiet. Cena do indywidualnego ustalenia. Ale łatwo można sprawdzić na allegro ile kosztują. Ja sprzedam taniej POjemność 50 zł.
|
|
za założenie spirali rok temu płaciłam 350 zł i wymienia sie ją od 3 do 5 lat jak narazie nie narzekam to czy sie zajdzie w ciąże czy nie zależy od tego jak założona jest, jak ginekolog zle to zrobi to na pewno ciąża będzie choć też słyszałam o pozamacicznej najlepiej bedzie jak wszystkiego dowiesz sie od ginekologa on ci powinien wyjasnic wszystko na temat spirali czy jest zagrożeniem i w jakim stopniu bo zauważyłam że wiekszość na tym forum jest przeciw tego typu antykoncepcjii
|
|
Andy bo P.A. chyba myśli, że ja to facet :)
|
|
nie karmcie trolla
|
|
wybieram się po świętach do tego "Clubu" :D dawać opinie zależy mi na każdej opinii
|
|
I w stope sobie strzelisz. rudy błazen z druhem
|
|
A co ty potrafisz?
|
|
Ja mam też ankiety: http://MixReq.com?ref=1247262 i coś innego http://londonay.com/LM4949 http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 http://MixReq.com?ref=1247262 www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
Ja odsprzedam: żyłki, szpilki, bigle, koraliki różnego rodzaju, szczypce, bociany, zawieszki, gumki, drut, zapięcia itp. Ja kupiłam na allegro, bo w Łomży jest ciężko skompletować co trzeba. Jakieś pojedyncze rzeczy można dostać w pasmanteriach, ale nie ma specjalistycznego sklepu. PO za tym kupowanie półproduktów to dość drogi interes. Zależy co się chce robić, i czy na sprzedaż czy nie. Ja kiedyś bardzo chciałam robić biżuterie i zaczęłam, ale teraz nie mam na to czasu. W razie co napisz na mail kuna12349@wp.pl
|
|
Jednego strażnika wiejskiego wywalają za zepsucie fotoradaru. Warunkiem otrzymania tej posady jest zrobienie kilku pompek podpierając się uszami....
|
|
wy jestescie jeb*ieci wszyscy, jestem ciekawa ile z was ktorzy tu sie udzielacie bedziecie na milano w swieta a tutaj to sie zaden nie przyzna . debilizm!
|
|
jeżeli lubisz milano to jadź tam hehe
|
|
też słyszałem że wiekszość to BL a gadają na tych BLMowcow i reszte , Zenit żebym chciał pokróliczyć to pojechałbym do kisielnicy, tak z ciekawości pytam to już nie wolno o to zapytać?
|
|
w Zambrowie na rynku po 120zł
|
|
W nadleśnictwie od 27zł w górę,w innych miejscach drożej, na rynku czy na Kierzkowej nawet po 60zł.
|
|
haha Mrauu napisala o bluzce z koronkami itd i potem zdanie "i nie dla panius", wiec zostajac przy temacie myslalem, ze szuka gejowatej koszulki dla chlopa, ktory bawi sie w jakis gotyk.. andy rozbawiles mnie, na prawde, nie wiem po czym wnosisz, czemu, czy komu sie przygladam. Nie stawiaj wszystkich na rowni z soba :) P.A. To skrot, wiele razy to juz tlumaczylem tutaj :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |