Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HYMN PANSTWOWY |
zalezy czego potrzebuje i co maja, raz zmielona, raz konkretne fragmenty. Zawsze w okolicach 5zl/kg.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HYMN PANSTWOWY |
Dobre:) rudy błazen z druhem
|
|
Buebuebue zainteresował mnie Twój nick więc szybko musiałem go wy googlować i dla tego nie zauważyłem mego błędu;)
|
|
- śledź w oleju, kojony w kostkę - cebula, j.w.- też krojona w kostkę :) - ziemniaki gotowane, j.w., - czosnek, j.w., - kwaszony ogórek j.w., - gotowana pierś z kurczaka j.w., - ananas z puszki j.w., - jajka na twardo, j.w., Cebulę, ziemniaki i jajko na twardo solimy, pierś z kurczaka solimy i pieprzymy, a każdą warstwę mieszamy oddzielnie w miseczkach z majonezem :) Smaczne, zawsze pierwsze znika :). Przybieram papryką konserwową :). Smacznego:)
|
|
Ja kiedyś kupiłem w sklepie muzycznym na Piłsudskiego.
|
|
ocenzurowano :) Śniegu nima, mrozu nima, gdzie ta pi(...)a zima !! Sanki k(...)a zardzewiały, narty też się rozj(...)ały tylko deszczyk pada z nieba, więc się nachlać k(...)a trzeba :)) To też jakby z życia strażnika :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
sklep muzyczny kami na dmowskiego 1c www.kami.sklep.pl najiekszy wybor w lomzy
|
|
A moja mówiła ze najwięcej na kościół gadają Ci co do niego nie chodzą a na rydzyka i jego radio Ci którzy grosza nie dali. Lepiej zwrocie uwagę jak nas Państwo dyma. Szukają oszczędności ale nie w swoich a w naszych kieszeniach
|
|
|
|
to te kobiety ze zdjecia maja te zadzi???????????????? bo nie rozumiem. ____________________________________-
|
|
http://avant.org.pl/forum/read.php?f=2&i=90279&t=90279
|
|
ach, jak ładnie wyczesana:) ja bym nie oddała:).
|
|
ps. taka szczurzyce trzeba tez samemu złapac nie to ze ci podadza pod nos, a to rzadkie zwierze z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
adamosxx a w Koreii czuliby obrzydę jakby im ktoś napisał że w Polsce jedzą wnętrzności świń i krów :D
|
|
To nie jest gust jeśli sie zamawia danie płaci nie tak mało a dostaje byle co. Tutaj chodzi o przygotowanie dania i tyle. Smaki są różne ale jeśli coś śmierdzi albo jest zimne smak nie ma nic do tego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |