Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przegrywać trzeba umieć |
to przyklaskujcie dalej wladzy to wiekszosc zdechnie Polska zginie bez walki gratulacje moj dziadek byl partyzantem i tlukl szkopow a teraz w grobie sie przewraca a takie protesty na stacjach benzynowych to tylko sami sobie dokuczamy tak jak rolnicy drogi blokowali a tamci maja samoloty a normalni ludzie ni mogli pracowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przegrywać trzeba umieć |
Zybik poważnie
|
|
to wiem, nie doczytalem, ze stosujesz barf.. Co do miesa z kupisk, powiem tylko tyle, ze znam z 5 osob, jak nie lepiej, ktore karmia swoje psy miesem stamtad, sam karmie i od ponad 10lat nikt nie mial z niczym problemu.
|
|
ktoś puścił w obieg fałszywe licencje po 120pln, najlepiej po nowe pozwolenie jechać na nowogrodzką tam napewno mają orginały po 155pln
|
|
Ja swojemu kupilam gre nowa na sonke,battelfielda 3:)
|
|
specjalnie dla ciebie z zaplecza jedzenie przynieśli? a ty biedny żuczek uległeś? naprawdę, że też mieli chęci gotować dla tych, którzy nie głosowali zgodnie z przewidywaniami... słowem.. pech straszliwy co?
|
|
akurat z tego co sie oreintuje to sylwester w qube i bardbadosie 60 zl
|
|
Ja dzwoniłem dzisiaj kilka razy i wszystko było ok.
|
|
P.A. a w jakiej cenie kupujesz tą wieprzowinę /w jakiej ona jest formie:?
|
|
kup stima na allegro i szlus Roberta
|
|
|
|
Poszukuję domek do wynajęcia na sylwestra okolice Łomży ewentualnie mazury.
|
|
|
www.annafilm.pl
|
|
chodzi o tą pierwszą taką rózowa nie znam się za bardzo na tym ;)
|
|
Dziendobry. Osobiscie robie strony internetowe. Oto moj ostatni projekt: http://www.krisbudlomza.pl/ Zajmuje sie tez naprawa komputerow i sieci. Usuwaniem wirusow i tak dalej. Jesli myslisz ze moge ci pomoc zadzwon pod 797 496 493 i omówimy sprawe panie Wojciechu.
|
|
W player games można kupić http://www.playergames.pl/pc/akcja/counter-strike-anthology-pc Al. Legionów 7 - 1 piętro (budynek Kontaktów) Sklep czynny: pn. - pt. 10-18 Ja tam kupuje gry i polecam sklepik :>
|
|
mam takie pytanko do kobiet mających zalozona spiralke, kogo z ginow polecacie ktory najlepiej sie na tym zna i ile biora
|
|
w kątach
|
|
Jeżeli macie chwilkę czasu to pomóżcie mi i wypełnijcie moją ankietę, to tylko 21 pytań. Potrzebuje tego do pracy inżynierskiej. Będę bardzo wdzięczna. http://www.ankietydlaciebie.pl/ankiety/pokaz/524e9473-c895-37b9-2022-4eef6a716aa0 Proszę bez zbędnych komentarzy kto nie chce nie musi.
|
|
To phalaenopsis :) Całe żółte są rzadsze, częściej zdarzają się w paseczki lub kropeczki. Mi się trafił tylko jeden cytrynkowy czysty, właśnie w Marzeniu.
|
|
510218900 wodniczka krzewo
|
|
zrobiłam, ciekawa ankieta:)
|
|
To zbyt ryzykowne! Ale pożycz w Pro........cie to z milion oddasz! http://londonay.com/LM4949 http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 http://MixReq.com?ref=1247262 www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
ja od rana nie miałam problemów
|
|
Mr_Andrzej Panie robisz z siebie męczennika walki o "Prawdę" a najbardziej jęczą Ci co chcieli innych oszukani a sami zostali oszukani. Człowiek uczciwy z honorowy nie skamle w każdym "poście" tylko wyciąga wnioski ze swej porażki .
|
|
Jak ktoś mieszka w mieście,to nięch kupuje w mieście tą chemię,a nie na wsi za psie pięniądze!
|
|
Przy Starym Rynku w siedzibie redakcji Narew na lewo od ratusza.
|
|
Naprawde ciekawa :)
|
|
Tak jak pisze Konsul2.Zbieralismy razem z corcia i tam zawozilismy. Swietna akcja nie wymagajaca wiele oprocz checi.
|
|
Konta złotówkowe - PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 - Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego" Konta walutowe EUR - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298 Funty GBP - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Dolary USD - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314 (Ofiarodawcy spoza Polski przed numerem konta winni dopisać symbol PL, a po numerze: SWIFT - BPKOPLPW) Konto w USA RADIO MARYJA, P.O. BOX 39565 CHICAGO, IL 60639-0565 Konto w Kanadzie Polish Credit Union St.Stanislaus-St.Casimir`s Parishes Credit Union Ltd. 3145 Dundas St. West # 5 Mississauga ON L5L 5V8 Konto Radia Maryja 84 920 Konto Stypendialne 93 225
|
|
Janusz Bogusław Stepnowski (ur. 11 lipca 1958 w Ostrołęce) – polski biskup rzymskokatolicki, biskup diecezjalny łomżyński od 2011. Został ochrzczony w ostrołęckiej farze pw. Nawiedzenia Najświętszej Maryi Panny. W 1979 zdał egzamin maturalny i wstąpił do Wyższego Seminarium Duchownego w Łomży. W czasie nauki w seminarium przymusowo odbył służbę wojskową. Święcenia kapłańskie przyjął 1 czerwca 1985 z rąk biskupa diecezjalnego łomżyńskiego Juliusza Paetza[1]. W latach 1985–1988 studiował prawo kanoniczne na Uniwersytecie w Pampelunie[2]. Obronił pracę doktorską pt. Osobowość prawna i władza Konferencji Episkopatu. W latach 1988–1989 studiował na uniwersytecie dla obcokrajowców w Perugii we Włoszech oraz pracował w duszpasterstwie w diecezji Terni. W 1989 rozpoczął posługę w Kongregacji ds. Biskupów. W jej trakcie współpracował z Trybunałem Roty Rzymskiej jako tłumacz. Pełnił urząd kierownika biura Kongregacji ds. Biskupów. Od 1990 jest kapelanem Zgromadzenia Panien Ofiarowania Najświętszej Maryi Panny (siostry prezentki) w Rzymie. 18 marca 2005 został odznaczony godnością Prałata Honorowego Jego Świątobliwości. 11 listopada 2011 papież Benedykt XVI mianował go biskupem diecezjalnym diecezji łomżyńskiej[3][4]. Jego konsekracja biskupia i ingres odbyły się 18 grudnia 2011. Głównym konsekratorem był kard. Marc Ouellet, prefekt Kongregacji ds. Biskupów, zaś współkonsekratorami byli abp Celestino Migliore, nuncjusz apostolski w Polsce, i Stanisław Stefanek, dotychczasowy biskup diecezjalny łomżyński[5]. Jako swoje zawołanie biskupie przyjął słowa „Gratia et Pax” (Łaska i Pokój)
|
|
wypełniłam,powinno być więcej takich ankiet ogólnie dostępnych . Pozdrawiam
|
|
papla tu się "przeprowadziłeś"ze swoja propagandą....
|
|
Już napisałem.
|
|
tego pierszego dowcipu to sory ale nie rozumie nawet ja . rudy błazen z druhem
|