Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz Niepodległości 2018 |
czarmon od 2008 prowadzone sa w Polsce dzialania majace na celu zapobieganie chorobie. Kazde mieso w ubojni musi byc przebadane, do tego przy trzodzie sa szczepienia i okresowe badania, wszelkie chore i podejrzane sztuki usuwa sie z hodowli. Na podlasiu juz dawno nie bylo zachorowan i w calej Polsce wszystko dobrze sie trzyma, takze spokojnie mozesz kupic wieprzowine, jezeli sie tak obawiasz to poddaj ja obrobce cieplnej. Nie sluchaj tego, co wszyscy mowia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz Niepodległości 2018 |
|
Zasrales sie Blazen,czy co? Wogole sie nie odzywasz.
|
|
lauracrow1 moja mama pracowala w zlobku , ktory byl jeszcze na ul.Bernatowicza. Potem na Wojska Polskiego i mial filie na Slowackiego -----jak teraz jest ,zabij mnie ale nie wiem??!Widze ,ze zostal przeksztalcony na przedszkole.
|
|
Wszystkie psy już nakarmione,a niektore znalazły swoje domy.Suuuuuper.
|
|
Witam, czy ktoś może się orientuje gdzie można w Łomży dostać aureolę dla dziecka? Objeździłem już pół Łomży i wszędzie wyprzedane
|
|
On nawiązał do tego, że Murzyni lubią grube zadki.
|
|
na Hali targowej zawsze jest duży wybór kurtek. i szkoda że lumpeksy odpadają, mój nosi kurteczkę firmy next kupioną na ciuchach za 6 zł i była z metkami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam.Czy znacie w Łomży kogos UCZCIWEGO od kogo mozna pożyczyć większą sumę pieniędzy na procent??Na dłuższy okres czasu???
|
|
Jak wielką sume?
|
|
W ZYCIU SA DOBRE I ZLE CHWILE.
|
|
nie wynajmuj mu
|
|
Szukam domu dla ślicznej ok. 2 letniej suni, Ami to malutki piesek, ale o wielkim choć nieszczęśliwym serduszku. Ami mieszka w schronisku dla zwierząt w Radysach, rozpaczliwie szuka kontaktu z człowiekiem i czeka aż ktos ją pokocha i zabierze ze sobą do domu. Psinka jest malutka, ma ok 30-40 cm wzrostu i jej potrzeby też sa niewielkie, będzie wdzięczna za garstkę karmy dziennie. Jesli znajdzie sie ktoś, kto zechcialby przygarnać ślicznotkę, chętnie przywiozę ją na miejsce. Kontakt : moni.13@wp.pl GG 36116107
|
|
prosiłam o normalne, ale jak ktoś zepsute mięso naładuje saletrą, że, aż w gardle drapie. to stracą szybko markę.
|
|
starość nie radość, wiele rzeczy może być zepsute, nawet pies.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 19-12-11 18:43 Mr_Andrzej Panie robisz z siebie męczennika walki o "Prawdę" a najbardziej jęczą Ci co chcieli innych oszukani a sami zostali oszukani. Człowiek uczciwy z honorowy nie skamle w każdym "poście" tylko wyciąga wnioski ze swej porażki . _________________________________________________________ Taa Czy Paradoks Kłamcy w Kościele Rzymskokatolickim jest możliwy na przykład na Podlasiu ? Jaki tu Kościół taka tu "Jego" Prawda i takie tu Jego nie tylko moje bolesne donośne wyraźne. Widać tu skamlenie "w każdym poście" nie tylko moim aby cały Kościół na Ziemi Łomżyńskiej wyciągnął wnioski ze swojej niewątpliwej porażki / sukcesu * * Niepotrzebne skreślić skreślone leczyć. Czy Paradoks Kłamcy w Kościele Rzymskokatolickim jest możliwy na przykład na Podlasiu ? 1) Kapłani ukrzyżowali Jezusa i Apostołów i sami głoszą Ewangelię. Przez wieki głoszenie prze kapłanów tej Ewangelii było nieewangeliczne. Kościół * został rozerwany na strzępy a ludzie zaczynają odwracać się od Kapłanów. Kapłani rozpoczynają Nową Ewangelizację (?) [b/] A co ze starą ewangelizacją ? Zmieniła się Ewangelia - Jej interpretacja ? Wobec tego czym była poprzednio i czym jest obecnie skoro nie jest tym samym i ma inne "nowe" cele, metody itp. itd. * Kościół głoszony jest jako mistyczne ciało Jezusa gdzie On jest Głową a katolicy członkami. O czym świadczy kiedy ciało postępuje nie zgodnie z zamysłami głowy (nauką Jezusa - Ewangelią) ? (ciało ma nie poklei w głowie czy jest sterowane jak kukła przez inne Ewangelizacyjne Kapłańskie głowy ) 2) Podobna sytuacja z komunią w Sokółce. Biały komunikant podczas konsekracji staje się w cudowny eucharystyczny sposób przeistoczony w Prawdziwe Ciało Jezusa. Pod tym wezwaniem kapłan udziela ludziom komunii a raczej ją im przynosi. Nagle w Sokółce cud. Komunikant który już raz stał się najświetniejszym sakramentem - Ciałem Jezusa staje się nim ponownie (?) i całkowicie różnym i odmiennym od pozostałych Prawdziwych Ciał Jezusa (Komunikantów) oraz od tego Prawdziwego Ciała Jezusa którym sam był wcześniej. Albo coś czymś - kimś jest albo nie jest. Bo jeśli staje się czymś - kimś, czym nie było wcześniej to czym było wcześniej skoro nie było Tym czym się stało. rudy błazen z druhem
|
|
och, czemu was nie kładą, fajne te wasze studia:)
|
|
taa Człowiek całe życie uczy się na błędach którzy wszyscy popełniają jak efekt domina powielając ciągle te same akty zdeprawowanej wiary przed którymi nikt już nikogo nie ostrzega poza Jezusem i Jego świadectwem autentycznej Prawdy wiary. Dobrze się uczyć na cudzych błędach a nie na swoich. Gdybym nie był wychowany w ślepym posłuszeństwie kapłanom Rzymskokatolickim to od samego początku nauczony przykładem Jezusa i apostołów omijał bym podstępnych Kapłanów z daleka. Oni nie mają Boga w sercu i stają się Ludźmi bez Bożego serca i rozumu dla Kościoła któremu przewodzą na swoja modłę. Roberta
|
|
A JEZELI KTOS NIE MOZE stosowac anty hormonalnej... nie jestem dzieciakiem tylko dojrzala kobietą i chyba forum to nie jest tylko do 18 lat chyba ze ty FROTKA tyle jeszcze nie masz i nie wiesz co to jest sex albo stosujesz niezawodne prezerwatywy:)
|
|
jezeli mowisz o BigBeacie to jest na Lakowej w Konarzycach, wczesniej mieli na legionow. Wybor najlepszy i co najwazniejsze, ceny nie sa z kosmosu i zawsze mozna sie dogadac co do ceny, a jak czegos nie ma to za 2dni jest. Od kilku lat jestem klientem tego sklepu i polecam.
|
|
ani hiszpański ani portugalski:) zgaduj dalej jeżeli masz ochotę i nie szkoda Ci czasu;) widzę, że etymologia mojego nika jest bardzo interesująca, DLATEGO się cieszę, że zapewnia tyle radości :) pozdrawiam
|
|
Oj, chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, dziecko drogie.
|
|
W odniesieniu jak wyżej. "Kościół naszym domem" To obecne hasło Nowej Ewangelizacji lansowane i wmawiane ludziom przez biskupów w Polsce. Według Starej Ewangelizacji Kościół był uważany za mistyczne ciało Jezusa. Przez wielu uważany był za Bożą rodzinę ustanowioną pod krzyżem w ostatnich słowach Jezusa dotyczącego jego matki i ucznia. "Kościół naszym domem" - Kto wymyślił to hasło kalecząc właściwą konotację Ewangelii. O jakim Kościele - kościele, jakim czyim domu to hasło stanowi komu i czemu tak naprawdę biskupi służą niosąc wypaczające Oryginalną Ewangelię krypto treści arcykapłańskiego relatywizmu religijnego budowane na nauce Jezusa którego zaszczuli. Kim czym jest Kościół sprowadzony do "ukrzyżowanej" Nieruchomości - głównym bohaterem - aktorem - postacią religijnego pogrzebu celebrowanego przez arcykapłanów Komu i czemu Jezus przynosi zmartwychwstawanie tej również Łomżyńskiej Kościelnej umartwionej na modlitwie powalonej krzyżem - ukrzyżowanej "nieruchomości" ( Zwłok Kościoła na Ziemi Łomżyńskiej )
|
|
a w barze tam gdzie kiedyś była Alicja, przy pogotowiu, też porażka... Moja znajoma miała tam Wigilię z roboty, składali sie po 30zł - podali śmierdzące ryby, kluchy i barszcz z torebki do popicia.... Już nigdy więcej za tą cenę nie zrobią tam wigilii
|
|
dla jednej osoby
|
|
tak jak twoja kobieta czesio?
|
|
a nie interesuje pokój?
|
|
A może w Moherowych Batalionach by się coś dla Ciebie znalazło?? Roberta
|
|
hahahaha :) dobre dobre berta :):) czesio przefarbuj się bo żółte w oczy razi !!!!
|
|
Może ktoś ma do odsprzedania tabletki Sylvie30? zuzia_fruzia77@o2.pl
|
|
Gdzie w naszej ŁOMŻY można dostać ( o ile wogóle :)) takie ubrania?
|
|
zapadła w sen zimowy;) Kasia..
|
|
Lub przyniesc na Partyzantów 82 do łomzynskiego koordynatora akcji Zakretki.info lub do WSA na pierwsze piętro. Kasia..
|
|
Czy sobota jest uznawana na zwykły dzień? Ja w soboty do szkoły nie chodzę, chyba że ty uczusz się zaocznie i to we wigilię. Jak dojeżdżam codziennie z Jarnut to widze ilu pasażerów jeździ. W dni szkone to jak cię mogę a w weekendy jak sama nazwa mówi "łykient" to się bawi i imprezuje. Po wizycie Mikołaja idę na imprezke toć to sobota nonie. A ty idziesz na pasterkę??
|
|
nie bzdura sam stosuje wyzej wymieniony patent od 3 lat i mam tylko 2 mandaty za predkosc na kwote 800 zl :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |