Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drogi prąd przez PIS? |
Nie reklamuj się cichaczem tylko normalnie ogłoś że masz tam dobre żarcie :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drogi prąd przez PIS? |
Najlepsza kawa ciasta i domowe jedzenie w mieście to jest niestety nie w barze smakosz tylko w restauracji SYTA PANNA:):):):)
|
|
jak nie ma? http://allegro.pl/pokrowce-na-zaglowki-bmw-wysylka-gratis-i2000237597.html ale takie lepsze :) http://allegro.pl/pokrowce-siedzenia-zaglowki-super-efekt-gadzet-g-i2001978965.html
|
|
A mi na Spokojnej smakowało :P
|
|
HokusPokus czary mary moja pala twoje wary :D
|
|
BL-e niech kupują u Jozwa
|
|
Nic nowego. U nas też wszyscy płacą na KK czy są wierzący czy nie.
|
|
niedotyczu - jak ktoś narzeka, że musi płacić na zasiłki dla Czeczenów to piszesz "oj tam oj tam to i tak są grosze". Dlaczego w ten sam sposób nie wytłumaczysz sobie podatku kościelnego?
|
|
do maniaxxx:to ubranka dla chłopca czy dziewczynki, jakie rozmiary i w jakiej cenie?
|
|
Pytam czy masz portfolio bo czasem potrzeba grafika, odezwij się ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
co myślicie o wybraniu się na sylwka do tej karczmy co jest reklama na głównej stronie Karczma Rogiński ?? był tam ktoś na imprezie? zespół niby fajny trochę atrakcji jest wiec może być fajnie co??
|
|
Właż szybko do wrzątku bo zaraz zamarzniesz! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tym Cię podtruli: Chociaż tutaj jeszcze wyglądasz cieplutko.
|
|
To ty założyłeś wątek
|
|
Allegro, badz kup tak jak ja kurte nie na zamek a na guziki i na brzuchu sibie przeszyjesz, a teraz tak jak ja rok po ciazy przeszylam sobie guziki ciasniej i mam odpowiednia kurtke, mozesz tez kupic sobie taki np. czarny plaszczyk gdzie tez mozesz zrobic to samo z guzikami, a jelsi nie to na allegro znajdziesz wszystko
|
|
Dla mnie dobrze by zobili jakby była opcja wypas tak jak w benku(podwójna ilość składników).
|
|
80zł tracer 230V
|
|
Witam,pilnie poszukuje transportu auta osobowego z Szamotuł do Łomży proszę o oferty rudy błazen z druhem
|
|
właśnie kupiliśmy na angielskim amazon-ie dwie fachowe książki idą do Polski drugi tydzień :((
|
|
widze ze w Lomzy tylko czarny zadzi,to paranoja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |