Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Mariusz CHRZANOWSKI działał na szkodę interesów partii PiS ? |
widziałem w budynku MCdonald tam takie pomieszczenie na imprezę dla dzieci. Zapytaj się Md może coś oni organizują dla was.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Mariusz CHRZANOWSKI działał na szkodę interesów partii PiS ? |
tez chciałbym wiedzieć gdzie można wyjsc na sylwestra, do 18 troche mi brakuje ale niewiele (koło 3 tygodni). Co do Barbadosa/nikodema czy jak to sie w koncu nazywa, to nie radze bo pełno dzieci tam chodzi ( mam na myśli jakies 14-15 lat).
|
|
Santero chyba dawno nie bylo cie McDonald nie ma tam juz takiego pomieszczenia;p niektorzy z was zachowuja sie tak jakby nigdy nie mieli 16 lat
|
|
Może na prymie są? :)
|
|
domowe jedzenie jest tylko w domu.
|
|
idz na kebeba pogrzanego w mikrofali ... BLE :p
|
|
Bolid Mlodzieży Wiejskiej :)
|
|
Kolego Oniona, widze, ze nie przekonam Cie, ze biale jest biale, a czarne jest czane. Ale jak sie czlowiek uprze, to nie trafiaja do niego zadne argumenty. Gdybym nie znal realiow funkcjonowania biur, nie zabieralbym glosu w sprawie. Polecam link na potwierdzenie moich ''nieprawdopodobnych'' rewelacji, sa tam tez informacje na temat podanych przez kolege biur: forsal.pl/artykuly/341105,biura_podrozy_przekupuja_wyzsza_prowizja.html Jak ktos ma pieniedzy pod dostatkiem, moze przeplacac, ja tylko mowie jak nie dac sie kantowac.
|
|
Jakiego gatunku poszukujesz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |