Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory samorządowe - BOLESNA PORAŻKA PiS - żółta kartka w dużych miastach. |
haha spoko;p jefrey7253 podaj swoje gg albo e-mail
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory samorządowe - BOLESNA PORAŻKA PiS - żółta kartka w dużych miastach. |
Spędź ten miesiąc na leżąco :):):)
|
|
Re: Wybory samorządowe - BOLESNA PORAŻKA PiS - żółta kartka w dużych miastach. |
heh spoko;p
|
|
jak 16 to prawie 18 to ja mam prawie duzo wiecej xd
|
|
moni7- odezwij się na "cod77@wp.pl" :D
|
|
Często bywam w delegacjach w Łomży. Zazwyczaj jestem w godzinach obiadowych i jadłem w wielu barach.Jestem miłośnikiem jedzenia domowego .Przedwczoraj jadłem w ,,Barze Smakosz''znajduje się on się na Aleji Legionów na przeciwko parku.Zamówiłem pierogi ruskie i dostałem świeżo ugotowane jedzenie które bardzo mi smakowało. Czy wy już tam jedliście?
|
|
Dorosłość i dojrzałośc to stan umysłu :):):) A pełnoletność to jednak dowód osobisty :):):)
|
|
to jest na 100% reklama :) rudy błazen z druhem
|
|
kala16 nie musisz pic alkocholu zeby obudzic sie niewiadomo gdzie i w jakim stanie z bolacym tylkiem .
|
|
Darek nażreć się to możesz razem ze swoimi świnkami w chlewie, 20 zł za zestaw zupa+drugie danie to w przeciętnej knajpie taniej znajdziesz w PKSach np za małą zupe i kałduna z surówką płacisz 9,90 zł ? więc ? Przy zorganizowanym kateringu cena za zestaw wynosi jak na przeciętne warunki i nie wyszukane potrawy 12 do 14 zł, akurat znam troche tą branże więc SSIJ PAŁE SWINIO :)
|
|
Kurcze , nie wiedziałem , że tutaj niczego nie można pochwalić , bo zaraz znajdą się podejrzliwi. Hokus Pokus i Maruda , radzę wam zajść tam i coś skonsumować , wtedy i wy zmienicie zdanie .Żarcie tanie ,na waszą kieszeń też .
|
|
ha ha aha ha ha dobre nie ma co
|
|
to są ubranka do półtora roku, dla dziewczynki, chcę je oddać osobie w trudnej sytuacji a nie sprzedawac. Po niedzieli dowiem się w mopsie, może przez nich skontaktuję się z taką osobą
|
|
Autor: Barbara2309 (212.33.84.---) Data: 18-12-11 19:08 Ja uważam, że to niezbyt dobry pomysl isc do kogos na swieta w kurtce po bracie, poszukaj w sklepach z odzieża uzywaną.:) No aż tak źle nie wyglądałam :))) dojeżdzałam w niej nawet na studia do innego miasta :) Zwykła czarna kurtka ;)
|
|
"- Rynek w krajach basenu Morza Śródziemnego to plac, na którym sprzedaje się towary i zwierzęta – mówił ks. Stepnowski. - To też miejsce, gdzie ludzie się spotykają, aby przeżyć momenty historyczne. To miejsce spotkań świeckich, cywilnych i przeżyć religijnych." JACY LUDZIE ? Kto tu z kogo robi bydło i poniewiera - upadla ludzi ? KTO TU JEST W ROLI PRZEDMIOTU A KTO PODMIOTU WŁADZY ! Wyobraźcie sobie szanowni państwo odwrotną zuchwałość i uległość Czy będzie w Łomży kolejny kościołek przyrodników i popleczników ? Czy w końcu będzie konkretny Kościół ( wspólnota ) rudy błazen z druhem
|
|
Pizza smaczna, jednak proszę o więcej dodatkow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |