Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Refleksja powyborcza |
No wiem ze nie oplaca sie kupywac nowej bo ciazowe ciuchy sa bardzo drogie ale kurtka którą mam jest juz taka ciasna ze ciezko mi się poruszać a jeszcze miesiąc przedemna i chcialabym odkupić od kogoś zeby przetrwac ten okres.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Refleksja powyborcza |
Z tego co słyszałem to tylko jedynie u Kubusia w naszym regionie zakładają gaz do ciężarówek więc chyba muszą trochę potrafić
|
|
*specu* ma rację. Gdy montujesz instalacje ,zanosisz grubszą kasę wszystko jest o.k. ale dalszy serwis to porażka. Może i są tam ludzie którzy znają się na swojej robocie ale dostać się do nich graniczy z cudem. Przy drobnych usterkach ,regulacjach nikt nie ma czasu dla klienta, a jak już się ktoś podejmie to i tak szybko i na odwal. Ja rozumiem że pracownicy mają prowizje od zamontowanych instalacji ale Panowie z Senatorskiej powinni popracować nad serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym , przynajmniej w zakresie instalacji które sami montowali.
|
|
|
|
nie idź z nim bo on jest lewy :):):) DiDi
|
|
ja chodziłam w ostatnich miesiącach w kurtce po bracie :) nie wyglądałam może zbyt "atrakcyjnie" ale było mi bardzo wygodnie i ciepło. Jest to taki rozmiar który potrzebujesz - jak nie znajdziesz nic lepszego - daj znać jakby co :)
|
|
ja mowie powaznie ,tylko wody nie ma bo juz sposcilem a ogrzewanie to piecyk typu koza/
|
|
NIe bylismy, bo lubimy z mięsem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |