Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Piątnicy zmiana!!! Artur Wierzbowski nowym wójtem gminy Piątnica. Nieoficjalnie, ale gratulacje!!! |
A ja ze swojej strony polecam bardzo pizzerie na Spokojnej. Ciasto wyśmienite. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że dają mało składników. Jadłem ze znajomymi w lokalu i bardzo nam smakowało. Nie polecam Grubego Benka, ser spaskudzony. Jak tylko go otwierali był cud, miód i orzeszki. Na dzień dzisiejszy jest masakra. Dla smakoszy diavolo albo ta pizzeria ze spokojnej. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Piątnicy zmiana!!! Artur Wierzbowski nowym wójtem gminy Piątnica. Nieoficjalnie, ale gratulacje!!! |
ja kcem koło od kumbajnu
|
|
Re: W Piątnicy zmiana!!! Artur Wierzbowski nowym wójtem gminy Piątnica. Nieoficjalnie, ale gratulacje!!! |
byłem wczoraj na słynnej wigilii dzielilem sie opłatkiem jadlem potrawy. Zamieniłem tez kilka słow z panem prez ktory to w luzniej rozmowie spytal czy na niego glosowalem, zgodnie z prawda odparłem ze nie (jak sie okazało naiwnie) wtedy nie dajac po sobie poznac jacys ludzie zaproponowali mi potrawy z zaplecza mowiac ze to dla wybranych ze lepsze...kuszony uległem. od wczoraj jestem blady jak smierc, jezyk zielony a temperatura spadła mi juz do 31 stopni i ciagle spada. Jelsi juz wiecej nie napisze tzn ze chodzi o pierwsza wersje.
|
|
Ma ktoś może do sprzedania spodnie narciarskie?? rozmiar s lub m ewentualnie male L
|
|
Kurde czemu od razu tego nie odgadłem.CZMU?!?! Wybacz zem cie nie rozpoznal na ty chwalebnym zdjeciu
|
|
Damskie, czy męskie?
|
|
ile dajesz za domek w lesie 20 km od lomzy ? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |