środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
muzyka do chrzanu

Paranormal Activity

http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: muzyka do chrzanu

Wywołać Poltergeista? A w życiu, po co mi coś takiego, sam nigdy nie byłem świadkiem takich wydarzeń "na żywo" ale chciałbym zobaczyć opinie na ten temat ludzi z tzw."mojej społeczności" ;)

Gorzej jak to chińczyk przeczyta.

http://tablica.pl/nakarm-psa/

kliknij to nic nie kosztuje a one też czyja rozumia i pragna miłości

:):):):)

Kasiu jest już wątek na forum NAKARM PSA SWOIM KLIKNIĘCIEM i wiele osób klika

szokoda

Już od dawna były w sephorze i wcale nie są takie tanie. Na szybko można użyć a jednak wole sama sobie zrobić makijaż. Kobietki to nic trudnego, nie mam profesjonalnego wykształcenia w tym kierunku, ale maluje nie gorzej niż niektore kosmetyczki. Kwestia wprawy i nauki metodą prób i blędów. Dużo nauczyłam sie z filmów na YT. Szczególnie od KatOsu.
Pozdrawiam.

No właśnie jak ktoś umie sie pomalować to mu dobrze, ale zamawiałam na internecie za 38 z wysyłką 48 ale miałam 3 makijaże a niedawno byłam na weselu i u kosmetyczki 90 zł dałam za makijaż i wcale nie był lepszy od tego kupionego na tych plastrach i miałam wybór kolorów a u kosmetyczki to mnie malowała jak chciała i mówiła, że tak ma byc juz nie bede mówiła gdzie bo za dużo postów na tą pania było ostatnio negatywnych a po co mam jej zła reklame robić i tak już chyba ma gdzieś tych klientów przez tyle lat sławy się doczekała kilka lat w stecz i teraz tandeta!! ale wracając do sedna to ja jestem zadowolona z tego wynalazku

słyszałem, następne ***** ploty

Ale to tylko ploty....nic więcej.

fanka bocianka hehe;)
co do uśmiechu to teraz to takie "dziwne", większość chodzi ze spuszczonymi głowami albo z groźnymi minami pokazując, że są groźnie he Zenit dobrze piszesz miło jest, ja czasami chodząc sobie po sklepie gwiżdżę bo mam dobry nastrój albo nucę nutę pod nosem bo chodzi za mną i mam ******** na to, że ktoś pomyśli sobie dziwny typ z niego

ten bez narządów to z ostrołęki

Powiem Ci to jeśli tak bardzo tego chcesz!

NA PEWNO NIE WZIĄŁ BYM TEJ PACZKI JAK BYM NIE ZOBACZYŁ CO W NIĄ PAKUJESZ I JAK ZAMYKASZ JA PRZY MNIE. CENA SPOKOJNIE 100/200 ZŁ NA PEWNO CIĘŻKA I TO SIĘ BY OPŁACAŁO DLA OBU STRON.DLA WIOZĄCEGO PACZKĘ DOBRY DODATEK DO BILETU.

Chcę. Oświeć mnie i pogrąż, ja, żałosny twór forumowy spuszczający tchórzliwie łeb Cię o to proszę.
Kiedy mam się Ciebie spodziewać?:)

to super dobrze wiedziec i posłuchać innych

niektorzy chca zniknąc bez sladu a nie tam jakies porwania i duperele

super jedzonko świeżutkie oby tak dalej !!!

Kasia..

bez obrazy, dziecinada, która nic nie da:). Liczy się jednak inicjatywa, że ktoś próbuje coś zrobić z tym syfem.

rudy błazen z druhem

Gdzie w lomzy sprzedam komputer na czesci??

Procesor 3,0Gh, obudowa, stacja dyskow DVD, zasilacz, plyta glowna, pamiec ram 1,5Gb, karta graficzna radeon ale jaka konkretnie to niewiem, stacja dysketek, dwa dyski twarde ktore niewiem czemu nie dzialaja jeden 250Gb a drugi 40Gb

Apatia mojego pokolenia. Obrzydza mnie. Obrzydza mnie też moja własna apatia, bycie tchórzliwym i nie przeciwstawianie się rasizmowi, seksizmowi i wszystkim innym -izmom, na które kontrkultura narzeka od lat.

— Kurt Cobain

Chciałabym, żeby były robione tradycyjną metodą, bez żadnej chemii i konserwantów. Podajcie namiary na takie miejsca. A może znacie kogoś, kto robi takie wędliny i sprzedaje? Reklamuje się jakiś sklep ,, Wiejska chata" na Mazowieckiej 6, kupował tam ktoś wędliny, bo interesują mnie wasze opinie.

Jaki rodzaj pamięci?

Tato.

Szkoda to jak wódka sie wyleje :P

rudy błazen z druhem

http://www.youtube.com/watch?v=-ARt7Z2oCfs&NR=1&feature=endscreen

PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji - gdyby do takiej kiedykolwiek nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj. Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO. Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie.

autor słow: Stefan Niesiołowski

Treść jest ukryta

wiem ze w kolnie tak sprzedają kiełbasy i wędliny ale uważaj bo dodają o wiele za dużo utwardzacza do mięsa!!!

rudy błazen z druhem

Patrze temat się rozbudował. Ale niestety na niunie to wyglądasz tylko ty oksana. Feministko niepodległej 'myszki'. Wiesz co to znaczy śniadanie do łóżka albo codzienna pomoc, jak będziesz miała dziecko i zastanie cie tak przemiła sytuacji to będziesz wiedziała ze to jest PRAWDZIWA MIŁOŚĆ.
Bo cwela który cie wyrucha i zastawi za tydzień to znajdziesz wszędzie pewnie już coś o tym wiesz bez obrazy. I nie ubliżaj dziewczynom które sie starają mieć stały związek i nad nim pracują. Niektóre kobiety sie w obowiązkach matki dbającej o dom doskonale odnajdują, wiec to jest ich wybór i ich nie dyskryminuj lala. I znajdź se prawdziwego chłopa z jajami który też pomyśli o tobie!

Witam wszystkich zaginął mi Pies rasy owczarek niemiecki wiek okolo 3 lat znaki szcegolne to tatuaz na uchu Prosze o kontakt w wyzej wymienionej sprawie nr gg 8389992 za pomoc w odnalezieniu wysoka nagroda

prawdziwy Polak jeździ Polonezem, pije Żytnią, pali Extra mocne i chodzi w Relaxach

akurat ceny paliw sa u wszystkich podobne wiec podjechac 200 m dalej do orlena to niewielki wysilek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do sklepow to niektore polskie naprawde moglyby powalczyc o nas marza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dominet.
nie wiem jak z przelewami i kontami ale podoba mi sie to do czego sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dominet.
nie wiem jak z przelewami i kontami ale podoba mi sie to do czego sluzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________________________-

... i 300 za telefon to razem 600. warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________________-

cropp tez jest. ale juz raz sie przeniosl. moze i ktorys rossman sie przeprowadzi i nadal beda 2 a nie 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org