Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska Łomża zdecyduje 4 października : dla kogo świeczka, dla kogo ogarek. |
...ale przegladam własnie strony dotyczące budowy łomżyńskich galerii. W venedzie ma być CCC, przecież już jeden mamy. Ma być Rossman w obu galeriach. Mamy już dwa Rossmany, czy cztery to nie za dużo jak na małe miasto? Trochę bez sensu;/ http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111101/GALERIEHANDLOWE/730707870 http://www.eostroleka.pl/galeria-veneda-ruszaja-prace-budowlane-najwiekszego-obiektu-handlowego-w-regionie-wizualizacja,art26407.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska Łomża zdecyduje 4 października : dla kogo świeczka, dla kogo ogarek. |
@oksana – czyli jak sama przyznajesz, nie może być równouprawnienia? Bo sił brak. Napisz mi jak Ty widzisz Jej wypowiedz, i dlaczego tak.
|
|
Re: PiSlamska Łomża zdecyduje 4 października : dla kogo świeczka, dla kogo ogarek. |
o to mogłby sie zapytac własiciciel i to jego sprawa
|
|
Jestem slaska baba i polska kobieta nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
UWAGA: KOMUNIKAT Witam. Jestem mężem Oksany. Byłem z kumplami na rybach, a żona korzystając z mojej nieobecności cichaczem i bezczelnie wymknęła się z kuchni. Ale już wróciłem. Obiecuję, że będę miał ją na oku i to się więcej nie powtórzy. Oksana chce przekazać, że wyraża skruchę i teraz już wie, jak bardzo się myliła. Zaleca za moim pośrednictwem (gdyż właśnie smaży schabowe) wszystkim paniom na forum, aby dbały o swoich mężów jak o źrenice swego oka. Żeby wszystkie swoim głowom domu przynosiły kapcie, pilnowały poziomu piwa w lodówce itp. itd. etc. Jeszcze raz Panowie: przepraszam za chwilę nieuwagi. Janusz
|
|
Śmiała się z niego a on wyślał że do. abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
kochasz inaczej?
|
|
Jowita:):) Ale ty stara jesteś !!!!!!! 1666 rocznik , ja cię kręcę :):) Jeszcze troche i węgiel sie z Ciebie zrobi:):):):) abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Słowo "Poltergeist" oznacza ni mniej ni więcej, tylko "hałaśliwego ducha" w języku niemieckim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |