Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym będzie zajmowała się pani Muzyk gdy przegra wybory ? |
Osobiście uważam, że tylko firma, która zajmuje się organizowaniem obozów i zatrudnia instruktorów z doświadczeniem. Sam jak byłem młodszy to jeździłem na takie obozy i żaden szkolny wyjazd pod okiem Pana od w-f nie da tyle co jazda pod okiem ludzi którzy spędzają na nartach całe sezony a nie 7 dni w roku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym będzie zajmowała się pani Muzyk gdy przegra wybory ? |
Brzydsi hmm to kwestia gustu, ale gorsi? To byłby wręcz absurd :)
|
|
Kawa na ławe napisał: Mój kolega z pracy prowadzi obozy narciarskie, jak coś to mogę namiary podać. Kawa na ławe A kolega to prowadzi jako kto?? Tak jak wyżej napisałem musi być faktura naa obóz żebym z socjalnego zwrot dostał.
|
|
zeby nie faceci to bys teraz pisala paltykiem po piachu:) wszystko wynalezli mężczyźni i takie sa fakty bezdyskusyjne
|
|
czyli stwierdzam ze kobieta nie rozumie tego co czyta przynajmniej niektora:)
|
|
do kaligulik: to fajną masz panne skoro uśmiecha się do innych i chyba to nie był zwykły uśmiech skoro chłopak jej teraz szuka :|
|
|
Tak tak. Nie denerwuj sie. Dokladnie jest jak mowisz. Zapytam mojego faceta czy da ci pare rad. Samiec alfa jak sie patrzy :-) z takim nigdy nie jest nudno i takiego faceta wam kobietki polecam:-) adamosxx. .. Napewno kiedys dorosniesz i priorytety ci sue zmienia :-) ps. Ja tu chcialam z kobietami dyskutowac :-)
|
|
Andy C. . On nie jest narcyzem, mysle ze to bardzo zakompleksiona osoba walczaca z samym soba. rudy błazen z druhem
|
|
Takos. Przynajmniej mamy obraz naszego zacofanego spoleczenstwa w takiej dyskusji. Wstyd i ganba! Anatol M.
|
|
i moze poznamy jakies nowe słowo jak "ganba" Anatol M.
|
|
a wg mnie to wlasnie Adam stworzyl ewe z kawałka zebra. a ty jestes babą czy kobietą
|
|
miedzy nami jest taka roznica ze ja pije kawe z kim chce a wy szukacie na forum kto z wami wypije jakas lure hehe, aleze wzgledu na moj ugodowy charakter tez nie doleje oliwy do ognia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |