Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POparcie Borysewicza jest i tak nic nie warte |
kredyt bank polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POparcie Borysewicza jest i tak nic nie warte |
Wie ktoś o co mu chodzi?
|
|
Kot jest sobkiem - zazwyczaj. Nie życzę tobie tak egoistycznego i egocentrycznego męża z drapieżną naturą łowcy czyniącego czasem pozory przytulności. A zresztą kot to myszołap nie człowiek. Mój kot znęca się nad myszami dla zabawy i nie zawsze je zjada zostawiając je porozrywane musie strzępy na chodniku.
|
|
aha:)
|
|
Przedewszystkim odradzam media expert. Kupowalem tam telewizor lcd na raty cena na polce 2900 malo byc bez odsetek a i tak jakies oplaty pierdoly doszly i wyszlo 4200! Po jakims czasie kupowalem pralke ale teraz szukalem ok. Miesiaca zeby nie wpakowac sie jak poprzednio i w media byla promocja drugi produkt 50% taniej. Wszystko ok tylko czemu pralka teraz kosztuje 1500 pare dni temu kosztowala 899zl. Media expert- porazka. Polecam neonet nawet na raty daja rabat
|
|
Od rana błąka się czarny pies z czerwoną obrożą podobny do labradora garnie się do ludzi o 10.00 widziałam go koło stokrotki jeśli ktoś wie do kogo należy proszę właściciela psa poinformować.
|
|
potem będziesz kilka dni s.rał
|
|
O dzięki bardzo ;)
|
|
a jaki to blat? Drewniany czy z laminatu? Jezeli chodzi o obrobke laminatu i meble z plyty to odezwij sie do tego goscia 661037895
|
|
Czy komuś nie uciekły z posesji 2 wilczury, suka z cieczką i pies ? Kręcą się cały czas wokół schroniska dla psów. Na pewno są głodne i czują zapach mięsa. Nie karmimy ich aby się nie przychowały. Psy wyglądają dobrze są zadbane. Suka ma obrożę z metalowym numerkiem.
|
|
nie to jest windows mx
|
|
przed sekunda w jednym z wątków przeczytałam coś co mnie wbiło w fotel! Kobieta napisała, że o faceta trzeba dbać, pilnowac i bog wie co jeszcze bo jak nie to odejdzie. ..... Matko i corko! Co to za seksistowskie bzdury?! Takie kobiet naprawde jeszcze istnieja? Przeciez zycie z fajnym facetem to nasze prawo a nie przywilej! I to oboje w zwiazku musimy dbac o wszystko a nie kobieta! Matko! Jak facet cipa to i tak odejdzie i skoczy w bok na wycieraczce i niewazne jak bedzie mu nadskakwac! Skandal! Juz mnie dawno tak nic nie ruszylo! Puenta! Jak facet chce odejsc pomoz mu sie spakowac! I sie ogarnij na boga!
|
|
to co moze taki przejazd sznurkiem z jednej stacji do 2 co wy na to??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |