Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Nowak: Kaczyński świadomie zrezygnował z walki o wielkie miasta |
RysiekZbronowa gnoju jak chcesz mi ryj obić to powiedz kogucie zapraszam gnoju na swoja posesje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Nowak: Kaczyński świadomie zrezygnował z walki o wielkie miasta |
RysiekZbronowa gnoju jak chcesz mi ryj obić to powiedz kogucie zapraszam gnoju weś mi ryj obij cioto:))))))
|
|
Jak już pisałem jesteś dla mnie czysto rozrywko
|
|
RysiekZbronowa to ja w tej chwili używam twojego języka dawaj szybko bo cierpliwość tracę deklu..... Autor: RysiekZbronowa (110.77.238.---) Data: 17-12-11 00:14 Jak już pisałem nie stać Cię na to cipko :) używam Twojego języka żeby było śmiesznie Autor: RysiekZbronowa (---.202.clients.serverdeals.org) Data: 16-12-11 22:20 Andy C albe z ciebie Pedal :) Widzisz pedału mógłbym zdradzić Twoje foto, adresy oglądane itd.
|
|
Andy C się niech nie koguci, a Rysiek niech odpuści:)
|
|
hahaaa Analiza ? hahahaha Przestań analizować bo coś wydumasz i "urodzisz" * nie daj boże zanalizujesz i wyciągniesz błędne wnioski tworząc swoją "naukową" fantazję rzeczywistości podanej wprost po prostu na tacy jak głowa Jana jak kawa na ławę. Kto cię tego pokrętnego analizowania nauczył kobieto kto cie w tym utwierdził a raczej pogrzebał (no chyba że to twoje "zboczenie" zawodowe - consuetudine humana cute i teraz do niego wszystko podstawiasz). * W odniesieniu do ciąży urojonej występującej tylko u dążących do niej kobiet.
|
|
Nie jestem twórcą przemyśleń - nic nie tworzę. Twórcami są tu raczej parafialni katolicy których ta chrześcijańska rzeczywistość bezpośrednio dotyczy. Jestem człowiekiem który ma coś do powiedzenia w Kościele mówią na to "świadectwo". Jestem człowiekiem który ma bolesne doświadczenie Kościoła na Ziemi Łomżyńskiej który stał się zdeprawowany zakłamany przez świńskich liderów jak " Folwark zwierzęcy " opisany w książce i filmie pod tym samym tytułem.
|
|
no i co??? temat zostal rozwalony przez dwoch "mundrych" i tak jest z kazdym postem nie wazne czy tu czy w dziale polityka. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |